Всі категорії
Додати товар

Срібна підвіска, кулон з барочними перлами та гранатом ′ніка′

480 грн
Опис

Кулон, підвіска ручної роботи з натуральних барячних перлів і граната на фурнітурі з якісного срібла 925 проби. Срібло не родоване, ручної роботи, тому без маркування. Продається без ланцюга, тільки кулон. Розмір барильної перлини 16х28 мм, товщина 64 мм. Розмір усієї підвіски 5,5 см. Форма барочної перлини схожа на букву ⁇ У", латинські літери ⁇ V ⁇, ⁇ Y ⁇ і може означати не тільки ініціативи, а й означає перемогу або світ. У давньогрецькій міфології богиня перемоги — Ніка.

Гранат — потужний камінь для тяжіння кохання. Він дарує пристрасть, справжні почуття, відданість. Цей камінь здатний відкрити Ваше серце, упорядкувати думки та емоції. Він не тільки приваблює нову любов, але й здатний пробудити її в уже наявних відносинах
Перли, що мають неправильну форму, називають бароко або барочний. Він може бути диким або культивованим. датливо назва походить від французького слова «baroque» — химерний, химерний.
Перли бароко, як і будь-який інший, формуються в прісноводних або морських молюсках. Незвичайна форма виходить у разі нерівномірного відкладення перламутру навколо ядришка, що потрапив у встрицю природним способом або поміщеного в неї людиною.
Якщо ідеальні за формою перли вимагають із собою вечірнє вбрання або строгий костюм, то прикраси з барчистими перлами доречні в будь-яких умовах.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize
Стать: