Всі категорії
Додати товар

Підвіска на волосіні - невидимці з агатом ′невагомість′

160 грн
Опис

Цього сезону популярні прикраси - невидимки з каменем, розташованим у ямочці під шиєю. Зверніть увагу на цю підвіску з натурального коричневого агату (10 мм) на тонкій невидимій волосіні. Замочок гвинтовий із біжутерного сплаву золотистого кольору. Довжина по шиї 38 см, не регулюється, але можлива зміна на запит.
Є подібні прикраси з іншими каменями. Камінь здоров'я та довголіття, так називали агат у давнину. Коричневий агат покращує самопочуття та підвищує захисні функції організму. Тому цілителі часто рекомендують носити вироби із самоцвіту людям із ослабленим імунітетом. Коричневий агат має унікальну властивість – він допомагає затятим курцям відмовитися від поганої звички. Неодноразово зазначалося, що, хто носили при собі камінь, легко долали нікотинозалежність.
Мінерал є надійним захистом у екстремальних ситуаціях. Агат коричневий рекомендується купити тим, хто має професійну діяльність або захоплення пов'язані з ризиком. Нерідко оберіг беруть із собою, вирушаючи у подорож. Він захистить у дорозі від непередбачених ситуацій.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?