Всі категорії
Додати товар

🌜🌝 кулон-оберіг "лунниця" місяць на шнурку натуральний камінь амазоніт, кристали

325 грн
Опис

🌜🌝 Кулон-оберіг з натурального каменю амазоніт у формі місяця на багатошаровому шнурку з вощеної нитки та шифону темно-бірюзового кольору. У продажу є подібні кулони з іншими натуральними каменями: яшма пісочна, лазурит. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу.

!!! Через унікальне забарвлення кожного натурального каменю, колір може незначно відрізнятися. Уточнюйте перед замовленням, надішлемо фото всіх варіантів цієї прикраси.🌜🌝

🧙‍♂️👆 Лунниці - виключно жіночий оберег, який виготовляли слов'яни як оберег для дівчат та жінок. Свою назву вона отримала через те, що нагадує серп Місяця. Загнуті вниз «ріжки» символізують схильність до Неба, під охороною якого знаходиться власниця цього оберегу. Слов'янські жінки носили такі прикраси, не знімаючи, щоб убезпечити себе від напастей, забезпечити собі та своїм дітям здоров'я, а вдома – достаток.

Мінерал амазоніт недаремно називають «камінням спокою». Це камінь, що протегує шлюбам, міцним сімейним відносинам і щасливому спільному життю. Вироби з амазоніту оточують будинок аурою спокою, затишку, блага та стабільності. Самоцвіт амазоніт посилює почуття відданості у подружжя.

Розмір: кулона 3 см. Довжина шнура 43 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини

Склад:
Біжутерний сплав, натуральний камінь, амазоніт, текстиль, кристали.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари