Всі категорії
Додати товар

Підвіска — пензель, брелок із лабрадором "шлейф"

240 грн
Опис

Підвіска ручної роботи з натуральним необробленим лабрадором і побутовим оком та пензликом із віскозного шовку на елітній фурнітурі з біжутерного сплаву з фіанітами. Застібка — гачок. Підвіску можна повісити не тільки на ланцюжок або шнур і носити на шиї, але й у машину, на сумку або на ключі. Довжина всієї підвіски 13 см.

У цьому камені є ледве помітна зелена ірізація. У більшості свіжодобутих лабрадорів ірізація взагалі непомітна, чітко окресленої вона стає тільки у разі гладкого зрізання в потрібній площині.
Свою назву лабрадор отримав від назви півострова Лабрадор, де був виявлений 1770 року. Камінь допомагає розвивати екстрасенсорні здібності та вважається талісманом цілителя та магів. Фахівці вважають, що лабрадор пробуджує в людині приховані таланти та допомагає їхньому розвитку, підштовхує до здійснення того, що раніше здавалося неможливим. Лабрадор також вважається амулетом творчих натур, він їм приносить натхнення, і водночас славу і визнання.
Талісман із лабрадора захищає будинок від непроханих гостей, стабілізує ауру.
Магічні властивості лабрадора не пов'язують із впливом планет і знаків зодіаку, протезери рекомендують його насамперед для дів, Львів, Овнів і Скорпіонів

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь Текстиль
Стать: