Всі категорії
Додати товар

Латунний кулон квіточка

200 грн
Опис

Латунний кулон Квіточка - латунна прикраса ручної роботи, підвіска, елемент до намиста.

Квітка - лаконічний символ природи, безмежності її досконалості, емблема колообігу - народження, життя, смерті і відродження. Квітка асоціюється з красою (особливо жіночою), духовною досконалістю, природною невинністю, божественним благословенням, весною, молодістю, добротою; але також стислістю життя, радостями раю. Квіти, крім того, уособлюють крихкість дитинства і скороминущість життя. Дитина, що піднімається з квітки, уособлює народження бога або народження дня, світанок, нове життя. 

Квіточка є символом розквіту життя - періоду, коли всі наші здібності знаходяться в стані найбільшого розвитку. Ця пора нашого розквіту не набагато триваліше часу цвітіння квітки, що розпустилася, і якщо нас вчасно не зірвуть і не почнуть використовувати за призначенням, то незабаром виявиться, що наші доблесті і блиск в'януть, а старість вже простягає до нас свої тремтячі, висохлі руки.

Квіти з п'ятьма пелюстками символізують "Сади Блаженних" і мікрокосм людини, зафіксований в п'яти крайніх точках п'ятічуттів.

Латунь, лиття, гравірування . 18x14 мм., вага близько 1.5 г.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Метал
Стать:
Продавець
gogodzy
Gogodzy
Супер-продавець
Івано-Франківськ
79% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?