Всі категорії
Додати товар

Кулон рука фатіми, хамса на ланцюжку

200 грн
Опис

Представники різних віросповідань надають оберегу різного значення:
- У Єгипті вірять, що Ладонь Хамеш захистить від поганого погляду та чорної магії.
- У Туреччині даний талісман носять в основному жінки, за що він дарує їм усі ті якості, якими мала терпляча, вірна і благородна Фатіма.
- В Індії акцент ставиться не так на захист, як на залучення удачі на бік своїх діянь.
- Ізраїль шанує ті п'ять почуттів людини, що уособлюють спосіб пізнання світу і особливе місце, відведене інтуїції. Не варто забувати і про священну книгу кожного іудея – писання Тора у п'яти томах, без якого не обходиться жоден єврейський дім. В іудейській релігії амулет називається Рукою Мірьям – на ім'я сестри братів Мойсея та Аарона. На думку представників єврейського народу, головне значення символу Хамса – наголошувати на схожості всіх існуючих релігій, незважаючи на ворожнечу держав і народів. Саме тому єврейський народ вкладає в амулет конкретний зміст – це символ миру та надії.
- У православній релігії також можна знайти символ, значення якого аналогічне ісламському амулету – Діс Божий. Знак, що з'являється з хмар і оберігає мандрівників і мандрівників.
- У фінікійців знак Хамса символізував родючість і уособлював богиню Таніт, яка опікувалася Карфагеном.
- Існує ще одне значення амулету – вважається, що це символ єдності всіх почуттів, що відкриває людині шосте почуття – інтуїцію. Подібне татуювання використовували індіанці, які мешкають на території Америки.

У давнину вірили, що оберіг Хамса дозволяється носити як чоловікам, так і жінкам, адже діяв він однаково і на тих, і на інших.

Сьогодні цей незвичайний амулет має дещо інше вплив на життя людини і може трактуватися інакше. Розглянемо, як тепер діє цей символ:
- Одне з найважливіших значень – це захист від пристріту та псування. Саме око, зображене посередині, допомагає «відштовхнути» темну силу, а іноді віддзеркалити її на ворога. Крім того, це позначення підкреслює синій колір, в якому рука зображується найчастіше.
- Якщо ви не впевнені в собі або потрапили у скрутну ситуацію, то рука допоможе вам знайти потрібний напрямок і вийти до світла. Так як у символі зазвичай з'єднується міць і сила богів, то саме вони направляють вас на істинний шлях.
- Рука сприяє успіху у всіх починаннях. У цьому вся проявляється благословення богів, яке ті дарують власнику оберега.
- Людям, у чиєму житті настала чорна смуга, цей оберіг особливо необхідний. Фатіма допомагає «очистити» шлях та притягнути успіх.
- Допомагає Фатіма зберегти шлюб, зміцнити його, облагородити. Для цього зазвичай виготовляється парний амулет – для чоловіка та дружини.
- Турки вірять, що цей оберіг можна використати лише жінкам. Вони переконані, що жінка з такою окрасою обов'язково знайде своє щастя у житті та буде успішною у всьому.

Так чи інакше, долоня є релігійним символом, що поєднує у собі всі світові релігії. Возз'єднання релігій, їхня сила і допомога — ось головні помічники власника оберегу.

Характеристики:
Матеріал – високоякісний цинковий сплав
Вставка - камінь бірюза
Призначення - унісекс
Ланцюжок/Шнурок - так
Довжина ланцюжка - 60 см
Вага – 16 гр

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари