Всі категорії
Додати товар

Срібний кулон 925 проби голова вліво з рахтопазом

3000 грн
Опис

Виробник: Інший виробник

Продам кулон у формі срібної мавпочки 925 проби, що тримає в лапках камінчик, димчастий кварц (раутопаз).Клеймо: срібло 925 проби з головою дівчини в кішнику згорнутим вліво (особливо, що прикраса була виготовлена до 1908 року). Виріб розташований у чудовому стану без вад.
Рахтопаз допомагає позбутися шкідливих звичок. Димчастий кварц (роухтопаз) — димчастий вигляд кристалічного кварцу від сірого до темно-сірого та коричневого (але ще не чорний), обов'язково прозорий мінерал.Синтетичного димчастого кварцу (раутопаз) поки не буває (його природні запаси достатні), у ювелірних виробах із золота та срібла його не підробляють, але він може вартувати дорого.
Лікувальні властивості: вважається, що димчастий кварц виліковує важкі різновиди психічних розладів: депресію, нав'язливі ідеї тощо. Для того, щоб вилікуватися від цих недуг, кристал потрібно носити із собою й у момент загострення хвороби стискати його в кулаку, подумки звертаючись до нього за допомогою.
Рахтопаз допомагає впоратися з такими захворюваннями, як-от алкоголізм, стереофія.
Допомагає легше кинути курити. Димчастий кварц впливає на чакру кундаліні, очищає свідомість, позбавляє внутрішніх комплексів.
Магічні властивості: гадати й оракули медитували з мінералом і вгадували майбутні події. Димчастий кварц, якщо його енергію і здатність спрямувати на благо, активізує першобутні інстинкти людини, робить його більш життєздатним, стійким, мужнім, здатним подолати будь-яку перешкоду. Він робить свого власника сексуально активним, життєрадісним, незворушним у роботі. Містики вважають, що димчастий кварц допомагає підіймати думки з пітьми в зону осяяння. Недарма 574 називають цей мінерал «камнем Будди». Димчастий кварц — один із найбільш «енергетичних» темних каменів світу.
Стародавні індуси вірили, що він виводить з організму негативну енергію та шлаки.
Також вважається, що прикраси з димчастого кварцу нейтралізують гордість і знімають подразнення.
Талісмани та амулети: як талісман димчастий кварц допомагає своєму власнику опанувати накопичену людством мудрість, розвинути природні здібності, приваблює удачу, успіх, симпатію навколишніх людей.
Дуже гарний кулон для справжніх поціновувачів вінтажних прикрас.
Технічні характеристики:
Матеріал: срібло 925°
Вставка: димчастий кварц (раухтопаз)
Загальна вага: 7,16 грамів
Розмір: 4 см. × 15 мм.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Сріблястий
Матеріал:

Схожі товари