Всі категорії
Додати товар

Кулон с натуральным аметистом

200 грн
Опис

Новий кулон з натуральним аметистом. Розмір 13*25 мм. Ланцюжок 45 см у подарунок.

Аметист - ювелірний самоцвіт, найдорожчий різновид кварцу. Ювелірний камінь уособлює щирість, щедрість, відданість, гармонію. Потужна енергетика мінералу здатна дарувати душі спокій, внутрішнє умиротворення. У Стародавньому Римі він називався "благословенним", "таким, що приносить удачу".
Магічні властивості каменю:
Аметист здатний очистити місце від зібраного негативу. Колір мінералу - фіолетовий - символізує "третє око". Здатний приносити гармонію, посилювати інтуїцію, розслабляти обстановку. Під час медитації дарує рівновагу. Зберігає домашній затишок, захищає від заздрості, позбавляє негативних думок, запальності. Чоловікам камінь надає хоробрості, оберігає від непродуманих дій під час конфлікту. Жінкам допомагає зберегти красу, молодість. "Кам'яна фіалка" не тільки прекрасна й енергійна. Самоцвіт має безліч лікувальних властивостей. Римляни використовували його для нейтралізації отрути в келиху з вином, а греки з його допомогою омолоджувалися, позбавляючись зморшок і пігментації.
Інші лікувальні властивості:
Зміцнює пам'ять. Лікує захворювання шкіри. Під час мігрені, приклавши його до чола, можна позбутися болю. Допомагає при проблемах із нервовою системою. Зміцнює імунітет. Прикраси з мінералом рекомендується носити для хорошого кровопостачання головного мозку, звільнення від безсоння.
Магічне значення каменю аметист, його енергетика підходять практично усім зодіакальним знакам.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
elena...
Gloria
Супер-продавець
Запоріжжя
94% виконаних замовлень
Була

Схожі товари