Всі категорії
Додати товар

Кулон, підвіска " квітка життя". кулон сакральна геометрія. амулет, талісман

245 грн
Опис

Діаметр амулету - 4 см.
Довжина ланцюжка - 50-55 см.

Амулет є сакральною печаткою, в яку закладено давню енергетику. Значення талісмана Квітки Життя полягає у єдності духовної та матеріальної. Його ще називають схемою творіння. Історики дійшли висновку, що він є зображенням матриці Життя. За таким же принципом відбувається процес розподілу клітин у живих організмах.

Ювелірна прикраса може також стати особистим талісманом, який позитивно впливатиме на людину. Гарний геометричний малюнок дозволяє зрозуміти, як улаштований світ. Складається зображення із кіл, які формують шестикутники, вписані в коло.

Симетрія елементів говорить про взаємозв'язок із всесвітом. Унікальний оберіг створений на основі глибоких знань геометрії з дотриманням пропорцій золотого перетину. Він має незвичайну форму, що нагадує символ нескінченності. Про його магічні властивості знали ще в давнину.

Оберіг відкриє перед людиною нові можливості, дозволить знайти гармонію. Підвіску Квітка Життя слід носити на ланцюжку. Такий амулет має магічну силу, містить у собі таємні знання. Він допомагає своєму власнику в наступному:

- знайти свій шлях;
- сконцентруватися на досягненні поставленої мети;
- захиститись від негативних зовнішніх факторів.

За допомогою прикраси людина залучає бажані сили та енергію до себе.

Цей древній талісман, який зустрічався у східній, а й у слов'янської культурі, несе у собі потужну силу зцілення, як фізичного, і духовного. Цей символ ніби налаштовує весь організм як музичний інструмент, дозволяючи йому звучати і працювати так, як він повинен.

Цей амулет допоможе уникнути неприємних ситуацій, відведе від людини біду. Амулет має тісний зв'язок зі своїм власником, що згодом накопичує індивідуальну енергію господаря. Він віддає сили тоді, коли власник магічного предмета потребує цього найбільше.

Кулон Квітка Життя підійде жінці та чоловікові. Він вражає своєю красою і досконалістю форм, має незрозумілу привабливу силу. У гранях цього амулету приховані магічні знання, інформація про форми життя. Безцінний дар предків дозволить змінити життя людини на краще. Необхідно лише відкрити серце і повірити у чудову силу стародавнього оберегу.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Метал
Тематика:

Схожі товари