Всі категорії
Додати товар

Кулон меркаба сталь. сакральна геометрія

255 грн
Опис

Кулон сакральної геометрії - Меркаба з нержавіючої сталі. Не темніє, не царапається, зеркальна на вигляд, можна носити не знімати, не боїться впливу воді та ін.

Діаметр - 4 см

Ланцюжок 45 см теж з нержавіючої сталі, за вашим бажанням могу підібрати з доплатою вам інший варіант більш масивніший та іншої довжини.

Меркаба — це інструмент чудесного зцілення. Її енергетичний вплив на організм і долю людини, з одного боку, пробуджує приховані сили регенерації й омолодження, а з іншого — повнотою нейтралізує родову та персональну карму.

Меркаба-це тіло світла навколо людини. Залежно від росту людини, поле Меркаба становить близько 17-21 метра. Одного разу активована Меркаба, здатна перенести свідомість людини в більш високі вимірювання.

Меркаба-Божественна колісниця, яка є у кожного.

Меркаба-це божественна колісниця, використовувана просвітленими майстрами для для піднесення в більш "високі" реальності. мір-означає Світло, Ка-означає дух, Ба-означає фізичне тіло.

Мер-Ка-Ба означає тіло/дух, оточене полями світла, що обертаються в протилежні сторони (колеса всередині коліс), які переміщують тіло/дух і одного виміру в інше.

У сучасних езотеричних навчаннях говориться, що Меркаба — багатовимірне НЛО, що складається з трьох Зоряних тетраедерів, два з яких обертаються в протилежні сторони, третій (нейтральний) не обертається, за винятком рідкісних випадків, однакових за розміром, центри яких знаходяться в одній точці.

У книгах фізика-дослідника Друнвало Мельхісдека Меркаба описується як "Зоряний тетраедр", за формою нагадує 3-х мірну зірку Давида. Він каже, що на своїх семінарах навчає за допомогою візуалізації двох тетраедерів обертаються в протилежну сторону, одночасно зі спеціальною дихальною технікою, деякими рухами очей і мудрами активувати Меркабу і утворити навколо тіла поле, що нагадує за формою НЛО.

У Меркаба дуже багато плюсів.
Це найпотужніший інструмент зцілення і захисту. Застосовуючи стародавні техніки дихання праной, ми можемо відновити потік прани через шишкоподібну залозу, розташовану в центрі мозку. Таке використання шишкоподібної залози, яка практично не функціонувала 13 тисяч років, дозволяє нам посилити свої телепатичні і екстрасенсорні здібності.
Меркаба гармонізує дві півкулі мозку і відроджує зв′язок між ними. Подібне тренування підсилює нашу чутливість і розумові здібності (зараз ми використовуємо тільки 10-15% нашого мозку). Меркаба сприяє духовному зростанню. Вона допомагає нам з′єднатися зі своїм Вищим Я (тобто з нами самими на більш високому рівні свідомості).
Меркаба дозволяє нам відчути безумовну любов, зцілитися самим і зцілити інших. Вона допомагає нам створити будь-яку гармонійну реальність, яку нам хочеться. Меркаба можна «запрограмувати», і вона може робити все, що завгодно (єдине обмеження - це рамки наших вірувань і уяви).
Меркаба - це також інструмент, який можна використовувати для вознесіння в інші виміри.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари