Всі категорії
Додати товар

Кулон-дукач "ягнус з птахами" золотий з темно-синім і червоним

1870 грн
Опис

Кулон у формі серця на оксамитовій стрічці, вишитий бісером й стразами за мотивами вишивки хрестиком. Жовто-золотий оксамит на фоні кулону гарно переливається. Оксамитова стрічка має дуже темний синій колір, що переливається від чорнильного до холодного синього. Натхненням для цієї прикраси стали українські дукачі-ягнуски, що зазвичай носяться на стрічці, поодинці або із іншими намистами. Візерунок двох птахів вважається символом сімейного щастя. Прикраса доповнена розетою зі стразами і грайливим ажурним бісерним зигзагом по краю стрічки. Оксамит охоплює шию й переходить на репсову стрічку для завязування, кулон фіксовано закріплений на стрічці. Прикрасу можна носити у основі шиї (на лінії переходу до плечей) або зав'язувати нижче.
Розмір: розмір кулону 7,5 х 6 см, висота разом з кулоном 9 см, ширина стрічки 2,5 см, довжина стрічки для завязування 55 см.
Матеріали: бісер скляний, стрази, скляні намистини (Preciosa, Чехія і Китай), фетр, оксамит, шкірозамінник, репсова стрічка, джинсова швейна нитка.
Колір: золотий, темно-синій, червоний; колір стрічки темно-синій.
Виріб потрібно зберігати в захищеному від пилу місці - в скриньці, шухлядці для біжутерії, в тканинному мішечку. Уникайте потрапляння вологи, косметики, парфумів. Виріб можна чистити за допомогою пилососа (на дуже низькій потужності), ватяними подушечками, серветкою для скла (окулярів), м'якою щіткою, пером, тканиною (все, що приємно Вам на дотик). Репсові стрічки можна прасувати і при необхідності споліскувати водою з пральним порошком, як і звичайну синтетичну тканину. Щоб вони менше м'ялися, зберігайте їх у скрученими у валик.
Додаткові характеристики:
Колір: Синій
Камені / вставки: Стрази
Матеріал: Бісер
Матеріал: Намистини
Матеріал: Натуральна шкіра
Матеріал: Фетр
Вид виробу: Кулон
Колір і відтінок: Золотистий
Колір і відтінок: Синій
Тематика: Орнамент
Тематика: Птахи
Тематика: Серце, день святого Валентина
Призначення: Для жінок

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари