Всі категорії
Додати товар

Бронзовий кулон посмішка смерті - череп калавера

375 грн
Опис

Бронзовий кулон Посмішка смерті - Череп Калавера - прикраса, підвіска, елемент до намиста. 
Череп – один із символів, який містить в собі відразу два протилежних сенси. Череп одночасно є і символом смерті і символом протистояння їй. Питання про життя і смерть, про безсмертя завжди хвилювали людей, і череп як двоякий символ і життя і смерті, а також життя і безсмертя, є доступним символом для різних трактувань і філософствувань на ці теми.
Символічне значення черепа з кістками в християнстві – це звільнення від смерті і можливість порятунку. Череп і кістки – Адамова голова досі наноситься на чернечу схиму, а так само використовується в натільних хрестах і розп’яття.
У наш час символ черепа досі використовується у військовій атрибутиці, зараз його використовують воїни найманці під час різних конфліктів. У субкультурах череп як символ безстрашності перед смертю і швидкістю використовується байкерами – мотогонщиками.
Не можна також не згадати про день мерців - свято, що святкується у Мексиці, та його атрибутикою - черепами калавера (ісп. calavera — «череп»). Це слово може означати цілий ряд виробів, асоційованих із святом - кондитерські цукрові черепа, що використовуються для прикрашення вівтарів та вживаються в їжу під час святкування, вірші, що пишуть до Дня мертвих, призначені з гумором розглядати життя і смерть людини, та й взагалі будь-яке художнє зображення черепа.
Розмір кулона 32х48 мм, вага близько 10 г
Додаткові характеристики:
Матеріал: Бронза
Вид виробу: Кулон
Вид виробу: Підвіска
Колір і відтінок: Бронзовий
Колір і відтінок: Золотистий
Призначення: Дитячі
Призначення: Для жінок
Призначення: Для чоловіків
Призначення: Унісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Гірчичний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
gogodzy
Gogodzy
Супер-продавець
Івано-Франківськ
78% виконаних замовлень
Був

Схожі товари