Всі категорії
Додати товар

Кулон з 'тигровим оком'. підвіска 'уроборос'.стильний подарунок.

930 грн
Опис

Якщо ви хочете виглядати особливим та унікальним, ці прикраси легко виконають ваше бажання. Я запрошую Вас вибрати прикраси з натурального каміння, які дозволять вам отримати безліч компліментів.
Авторський кулон ручної роботи виконаний у техніці wire wrap із міді. Натуральний камінь «Тигрове око′ вважається одним із найпотужніших оберегів від нещасть, скандалів, сварок, небезпек для життя. Він також охороняє кохання. Цей камінь може дати людині все, крім розміреного перебігу справ. Він вчить любити життя в його динаміці, прагнути постійно до нового. Тому камінь корисно носити під час серйозних змін у житті.
Уроборос історично символізує вічність і єдність, чергування руйнування та творення у світі, а також циклічні періоди переродження та смерті. Через відмінності у кольорах моніторів реальний колір товару може трохи відрізнятися від фотографій. Підвіска комплектується шкіряним шнуром 50 см. Якщо вам потрібна інша довжина, вкажіть при замовленні. Орієнтуйтеся за вказаними в описі розмірами.
Ваші прикраси прибудуть у гарній подарунковій упаковці та готові стати приємним подарунком собі чи близькій людині

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:

Схожі товари