Всі категорії
Додати товар

Кулон «співоче серце» червоно-золотий

700 грн
Опис

Кулон у формі ромбу, вишитий бісером і чеськими стразами, на червоній стрічці з оксамиту. Прикраса натхненна українськими дукачами-ягнусками у формі серця. Вишивка містить мотиви двох птахів, символу сімейного благополуччя, і квітки, символу врожаю і достатку. Взор чіткий на світлому фоні, з яскравими сяючими червоними стразами і акцентами кольору античного золота. Стрічка дозволить регулювати довжину прикраси: від чокера впритул до шиї, до класичного низького кулону.
Розмір: довжина стрічки 1 м, розмір кулона з кріпленням 4,5 х 6,5 см.
Матеріали: бісер скляний, стрази Preciosa (Чехія), скляні намистини, канва, фетр, шкіра, оксамит, металева фурнітура (Китай), джинсова швейна нитка.
Колір: червоний, молочний, золотий, чорний, колір фурнітури срібло, колір стрічки червоний.
Виріб потрібно зберігати в захищеному від пилу місці - в скриньці, шухлядці для біжутерії, в тканинному мішечку, в плоскому вигляді, щоб воно не деформувалося. Уникайте попадання вологи, косметики, парфумів. Виріб можна чистити за допомогою пилососа (на дуже низькій потужності), ватяними подушечками, серветкою для скла (окулярів), м'якою щіткою, пером, тканиною (все, що приємно Вам на дотик). Стрічки можна прасувати і при необхідності споліскувати водою з пральним порошком, як і звичайну синтетичну тканину. Щоб вони менше м'ялися, зберігайте їх у скрученими у валик.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Бісер Намистини Текстиль
Стать:

Схожі товари