Всі категорії
Додати товар

Кулон-підвіска з тигрового ока

700 грн
Опис

Розміри: 80х20х10мм.
Натуральний камінь тигрове око. Обплетення: металевий біжутерний дріт золотистого, сталевого кольору та кольору шампань. Шнур для кулона чорний.
Дивовижний натуральний камінь тигрове око із золотистими переливами знайшов свій будинок у чудовій прикрасі. Багатство переливчастості каменю дивовижно на світлі як сонячному, так і штучному. Тигрове око дає чудовий шовковий жовто-золотистий перелив.
В основі каменю підвіски – тонкий шар гематиту, що покращує енергетику, зміцнює фізичне та ефірне тіла. Вважається, що він позбавляє свого власника від нападів гніву та необдуманих дій, надає почуття впевненості та захищеності. Цей мінерал допомагає накопичувати та використовувати енергію так, як цього хоче власник. У давнину гематит цінувався як найсильніший магічний амулет. З його допомогою захищали себе від нечистої сили та іншого негативу.
Вічкові камені – сильні обереги, захисники, енергетично потужні та впливові, каміння успіху та удачі. Тигрове око здійснює гармонізуючий вплив на нижні чакри, особливо на 3-ю чакру, яка відає успіхом у матеріальних та фінансових справах. Вважається каменем-оберегом бізнесу, каменем фінансового процвітання.
Власниця може бути впевнена в ексклюзивності прикраси та у своїй чарівності!

Всі вироби очищаються енергетично з наступною зарядкою в полі Піраміди та сакральних символів та знаків.
Виготовлено з любов'ю та на благо!

Велике прохання подумати та прийняти точне рішення про покупку, тому що є низка організаційних моментів, які шкодять рейтингу моїх виробів.
Якщо у Вас виникли питання, прошу зв'язатися зі мною в повідомленнях про обговорення товару, я з радістю відповім і проясню неясні моменти.
Зі свого боку я гарантую відповідність виробу опублікованим фото та швидку відправку Новою поштою після 100% передоплати на картку.
Буду вдячна за відгук про товар і даю відгук про покупця.
Дякую за розуміння!
Додаткові характеристики:
Матеріал: Кабошон
Матеріал: Дріт
Вид виробу: Кулон
Вид виробу: Підвіска
Камені вставки: Тигрове око
Колір і відтінок: Жовтий
Колір і відтінок: Золотистий
Тематика: День народження
Призначення: Для жінок

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари