Всі категорії
Додати товар

Кулон-підвіска "зріз чорного агату із саламандрою"2

900 грн
Опис

Розміри: 90х35х7мм.
Виріб створено з натурального каменю, без апаратної штампування. Камінь неповторний, тому виріб абсолютно ексклюзивно. Обплетення сріблястого кольору. Шнур для підвіски чорний.
Натуральний камінь: АГАТ.
Всі агати поглинають негативну енергетику і переробляють її в позитивну. Агат – сильний камінь-цілитель, енергетично потужний та впливовий, особливо чорний. Агати надають позитивний вплив на всі чакри, тому з їх допомогою лікуються самі різні захворювання. Особливо сильно мінерал працює з Кореневої чакрою, гармонізуючи її вібрації. Літотерапевти рекомендують звернути увагу на цілющі властивості агатів – мінерал надає сприятливу дію на зір, попереджає захворювання нирок, нормалізує роботу травної системи.
Містичне значення фігурки саламандри - заступництво добра і боротьба зі злом. Народна чутка приписувала саламандрі позитивні якості. Вогняна стихія саламандри наділяє амулет із її зображенням особливою силою. Безкрилий дракон захистить хазяйку підвіски від підступів заздрісників, спокус, додасть сили у боротьбі за лідерство; додасть сили, коли людина відчуває потребу; розпалить у душі полум'я, якщо воно згасає; збереже свого власника від негативних впливів; відверне пристріт і наврочення; допоможе у подоланні життєвих труднощів.
Власниця підвіски може бути впевнена в абсолютній неповторності своєї прикраси і себе.
Додаткові характеристики:
Камені / вставки: Агат
Матеріал: Кабошон
Матеріал: Дріт
Матеріал: Сталь
Вид виробу: Кулон
Вид виробу: Підвіска
Камені вставки: Агат
Колір і відтінок: Білий
Колір і відтінок: Чорний
Тематика: День народження
Тематика: Овальна форма
Призначення: Для жінок

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари