Всі категорії
Додати товар

🌜🌝 кулон-оберіг "лунница" місяць на ланцюжку натуральний камінь пісочна яшма, кристали

260 грн
Опис

Величезний вибір брендового, елітної і ювелірної біжутерії, виробів з натуральних каменів дивіться у моєму магазині https://shafa.ua/member/tchibo_lux/clothes?sort=4&category=62

🔥🔥Підписуйтесь на наші оновлення!! Додаємо прикраси кожен день.🔥

🌜🌝 Кулон-оберіг з натурального каменю пісочна яшма у формі місяця на бархатистому коричневому шнурі. У продажу є такі кулони з іншими натуральними каменями: амазоніт, лазурит. Дивіться відео-огляд (вгорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу. !!! З-за унікальної забарвлення кожного натурального каменю, колір може незначно відрізнятися. Уточнюйте перед замовленням, надішлемо фото всіх наявних варіантів цієї прикраси.🌜🌝

Розмір: кулона 3,5 см. Довжина шнура 45 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини Склад: Бижутерный сплав, натуральний камінь яшма.

🧙♂️👆 Лунниці - виключно жіночий оберіг, який виготовляли слов'яни в якості оберега для дівчат і жінок. Свое название она получила из-за того, что напоминает серп Луны. Загнутые вниз «рожки» символизируют склонность Неба, под охраной которого находится владелица этого оберега. Славянские женщины носили такие украшения, не снимая, чтобы оградить себя от напастей, обеспечить себе и своим детям здоровье, а дома - изобилие.

На думку фахівців, максимальне значення камінь має для нервової системи. Він в швидкі терміни і досить ефективно знімає стресову напругу, знімає тривожність і дратівливість, заспокоює.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?