Всі категорії
Додати товар

✨🐦 святковий ошатний кулон "жар-птиця" натуральний камінь рожевий кварц павич

295 грн
Опис

✨🐦 Ошатний блискучий кулон на основі кабошона з натурального рожевого кварцу у формі птиці, прикрашеної різнокольоровими кристалами. Красива зворотна сторона. Шнурок червоного кольору в тон кристалами, проте за бажанням покупця цей шнурок можна замінити на замшевий, чорний подібний, або на ланцюжок.) Фурнітура сріблястого кольору, є регулювання довжини. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу.

!!! Увага. У продажу є такий самий кулон на основі зеленого авантюрину. ✨🐦

Розмір: кулона ~7х4 см. Розмір кабошона (рожевий кварц) 5х3,5 см. Довжина шнурка 45 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини

Склад:
Натуральний камінь рожевий кварц, шнур із вощеної нитки, кристали, сплав біжутерний.

🧙‍♂️☝️ Рожевий кварц допомагає згладжувати конфлікти, покращує взаєморозуміння, вносить легкість у спілкування людей, допомагає знаходити та зберігати кохання. З тих пір рожевий кварц став вважатися каменем кохання та гарного настрою.

Регулярне носіння ювелірних виробів із рожевого кварцу сприяє покращенню настрою та зціленню від психотравм. Власник каменю починає відчувати життя по-новому, – підвищується позитивне тло, людина стає більш відкритою і життєрадісною, забуваючи про все погане, що трапилося в житті. Завдяки таким змінам, підвищується комунікабельність, розширюється коло знайомств, з'являється безліч нових друзів та добрих знайомих.

У культурі Сходу рожевий кварц фігурує під назвою «камінь серця» – індійці з його допомогою розкривають та активізують серцеву чакру. Ніжний рожевий мінерал при тривалому спогляданні заспокоює серце людини та наповнює її безумовною любов'ю.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари