Всі категорії
Додати товар

🦉🌳 кулон-амулет "сова на дереві життя + 7 чакр" асорті натуральних каменів

350 грн
Опис

🦉🌳 Оригінальний кулон середнього розміру округлої форми з ажурним декором у вигляді дротяного дерева з листям камінчиком та рухомою сови. Цей кулон є амулетом "Дерево життя" і "7 чакр" одночасно, оскільки включає основні символічні тези цих оберегів. Натуральне каміння, що прикрашає крону дерева: кришталь, аметист, лазурит, нефрит, цитрин, червоний агат, червона яшма. Шнурок чорний із вощеної нитки з регулюванням довжини (за бажанням покупця можна замінити на шнурок із еко-шкіри чорний або кольоровий, або ланцюжок). Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу.
!!! У продажу є такий же кулон із зеленого авантюрину, аметиста та асорті каміння. 🦉🌳

Розмір: кулона 5 см. Довжина ланцюжка 50 см, довжина шнурка 60 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини.

🧙‍♂️👆 Оберіг Древо Життя не просто символізує гармонію, він також означає безперервне зростання і перетворення старого на нове, перехід на новий щабель, виток розвитку.

Прикраси із серії «7 чакр» – це прикраси, що прийшли до нас з індійської культури, для балансування енергії семи енергетичних центрів людини, або чакр. Чакри – це згустки життєвої енергії, які при правильному функціонуванні допомагають людині бути здоровою, жити в гармонії з собою та з усім Світом. Кожна чакра має свій колір та відповідає за конкретний орган у тілі людини. Якщо чакра заблокована і недостатньо забезпечується енергією, це призводить до фізіологічних і психічних проблем. Порушується енергетичний баланс в організмі, відчувається загальне нездужання, слабкість, з'являються захворювання. Люди використовують Чакра - прикраси з оздоровчою метою вже протягом багатьох століть.

Таким чином при носінні прикрас 7 чакр стимулюється відкриття каналів всіх почуттів та бажань, збільшується стійкість організму до різних захворювань, покращуються емоційний та фізичний стан. «Працюють» прикраси «7 чакр» досить просто – просто «витягують» негативну енергію з людини і утримує її в собі. Потім позитивна енергія, що знаходиться в кожному камені-намистинці, нейтралізує негативну енергію, поступово лікуючи людину.

Склад:
Біжутерний сплав, натуральне каміння: кришталь, бірюза, аметист, нефрит, цитрин, сердолік, рожевий кварц, червона яшма.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Тематика:

Схожі товари