Всі категорії
Додати товар

💎✨ плетений кулон-сіточка в стилі макраме на шнурку з натуральним каменем рожевий кварц

405 грн
Опис

💎✨ Плетений коричневий текстильний кулон на шнурку з вощеної нитки в стилі "Макраме" з великим напівпрозорим рожевим натуральним кварцом природної форми. Довжина регулюється, камінь не знімний. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу.

!! У продажу є такий же кулон з цитрином, аметистом, а також бюджетніші кулони 225 грн зі знімними каменями 💎✨ .

Розмір: кулона 4,5х4 см. Довжина шнурка від 36 см до 70 см (регулюється затяжками)

🧙‍♂️👆 Рожевий кварц універсальний камінь. Він підходить власникам усіх знаків зодіаку. Але особливо сприяють магічні властивості каменю Водоліям. Для Жінок він створює атмосферу спокою та затишку, гармонії та кохання. Чоловіків рожевий кварц робить добрішими, наповнюючи їх додатковою світлою енергією. Камінь допомагає досягати вершин у кар'єрному зростанні, трудовій діяльності, досягненні цілей. Рожевий кварц вважається магічним антидепресантом. Колір мінералу покращує настрій, підвищує тонус, позбавляє нічних кошмарів, знімає стрес та полегшує його наслідки.

Цілювачі стверджують, що він здатний вилікувати глибокі душевні рани. Камінь допомагає знайти спокій та прощення, забути старі образи та налаштовує на кохання, в тому числі і до самого себе.

Лікувальні властивості рожевого кварцу підвищують імунітет, допомагають зміцнити нервову систему, судини та кістковий мозок, лікують лімфатичну систему, покращують показники крові.

Склад:
Вощена нитка, натуральний камінь рожевий кварц.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь Текстиль

Схожі товари