Всі категорії
Додати товар

🐺✨ кулон на ланцюжку або шнурку "клац вовка" натуральний камінь обсидіан сльози апачів

375 грн
Опис

🐺✨ Кулон у формі ікла з натурального напівдорогоцінного каменю обсидіан сльози Апачів у класичних відтінках чорного та сірого на ланцюжку (за бажанням покупця можна замінити на чорний або кольоровий шнурок із вощеної нитки або еко-замші). Основа кулона сріблястого кольору із чорнінням. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу.🐺✨

!!! Увага, у продажу є такий же кулон з обсидіану, флюориту, аметиста, індійського агату, кахолонгу

Розмір: 6,5х2,5 см, довжина ланцюжка 50 см

Склад:
Біжутерний метал, натуральний камінь обсидіан.

🧙‍♂️👆 Жителі Північної Америки вірять, що оберіг із цього мінералу допомагає людині впоратися з нещастями. Вони вважають, що власник такого оберегу ніколи не проллє жодної сльози.

Сльози апачів є амулетами, які дарують із побажаннями удачі. Вважається, що це каміння приносить благо, стимулює до лідерства, додає сміливості. Жителі Північної Америки вірять, що людина, яка має амулет у вигляді кулона, брошки або намист із «сліз апачів», ніколи у своєму житті більше не плакатиме від образи та горя.

Обсидіан береже від поганих вчинків. Обсидіан – камінь планети Плутон, це камінь обережності. На його власника неможливо нанести прокляття або псування - можливо, тому багато магів носять срібні каблучки з обсидіаном. Однак постійно обсидіан носити не рекомендується - він може перетворити свого господаря на занадто обережного. АЛЕ: якщо ваша діяльність пов'язана з постійним ризиком, небезпеками, а також якщо ви постійно змушені спілкуватися з не завжди добродушно налаштованими по відношенню до вас людьми - обсидіан - ваш вірний помічник!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Тематика:

Схожі товари