Всі категорії
Додати товар

✋🔴 кулон на замшевому шнурку "руки" натуральний камінь сердолік

240 грн
Опис

✋🔴 Кулон у формі рук, що тримають кулю з натурального напівдорогоцінного каменю сердолік на шнурку в тон кулона з еко-замші (за бажанням покупця можна замінити на чорний або кольоровий шнурок з вощеної нитки або еко-замші, або на ланцюжок). Основа кулона сріблястого кольору. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу.

!!! У продажу є подібні кулони з іншими натуральними каменями: рожевий кварц, сердолік, чорний агат, содаліт, зелений нефрит, аметист та інші. ✋🔴

Розмір: 3 см, довжина шнурка 45 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини.

Склад:
Біжутерний сплав, еко-замша, натуральний камінь сердолік.

🧙‍♂️👆 Як магічний засіб сердолік використовувався з давніх-давен. Стверджують, що, як талісман, самоцвіт допомагає власнику розкрити свої таланти, приваблює успіх та достаток. Це камінь комерсантів та творчих натур. Як амулет, сердолік дає захист від нещасних випадків, оберігає від сварок, покращує настрій, потрібну хвилину дарує власнику заряд творчої енергії, береже від злих чарів і пристріту. У будинку сердолік є оберегом сім'ї, охоронцем кохання та щастя, захисником від заздрощів, пліток та брехні.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?