Всі категорії
Додати товар

🌸✨ овальний кулон у вінтажному стилі натуральний камінь родоніт на шнурку

355 грн
Опис

Величезний вибір брендового, елітної і ювелірної біжутерії, виробів з натуральних каменів дивіться у моєму магазині https://shafa.ua/member/tchibo_lux/clothes?sort=4&category=62 🔥🔥Підписуйтесь на наші оновлення!! Додаємо прикраси кожен день.🔥 📌УВАГА АКЦІЯ! При купівлі брендових прикрас на суму від 500 грн доставка НОВОЮ ПОШТОЮ БЕЗКОШТОВНА! Економте на доставці!🎈🎈

🌸✨ Кулон в овальной формы в винтажном стиле с кабошоном из натурального полудрагоценного камня родонит на темно-бордовом шнурке из эко-замши в тон камню (по желанию покупателя можно заменить на черный или цветной шнурок из вощенной нити, или эко-замши, или на цепочку). Основа кулона бронзового цвета. Смотрите видео-обзор (вверху страницы) этого кулона, чтобы увидеть всю его красоту. 🌸✨

Размер: 4х3 см, размер камня 18х25 мм, длина шнурка 60 см + 5 см цепочка регулировки длины.

Состав:
Бижутерный сплав, натуральный камень родонит.

🧙‍♂️👆 Родонит способен пробудить в каждом человеке данные ему при рождении таланты и дары. Розовый шпат активно воздействует на развитие всех скрытых способностей, в особенности сверхъестественных.

Родонит имеет свойства положительно и расслабляюще влиять на людей подверженных эмоциональным потрясениям. Людям с различными зависимостями: душевными, физическими и эмоциональными, он придает веры в себя, улучшает настроение и налаживает естественные, природные процессы, возрождая работу всех чакр.

Рожевий мінерал наділяє любов'ю, прощенням, гармонією і балансом. Носити прикраси з ним: кільця, сережки або галтовки, варто усім, хто знаходиться в пошуку другої половинки. Рубіновий шпат лікує не тільки фізичні, але і заліковує душевні рани, перетворюючи негативні емоції у позитивні, зцілюючи свого власника від гніву, злості, заздрості і печалі. Літотерапія родоніту наповнить гармонією, спокоєм і балансом, принесе злагоду і благополуччя закоханої або давно сімейній парі, відродить угасшие почуття, обдарує красою і приверне увагу протилежної статі. В цілому магія мінералу не фізичне і духовно-емоційна, тому його складно назвати серйозним амулетом, однак він краще за інших принесе рівновагу і любовні почуття в життя людини, яка його носить.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?