Всі категорії
Додати товар

⚜️💐 кулон на шнурку "овал" у вінтажному стилі натуральний камінь пейзажна яшма

395 грн
Опис

⚜️💐Великий кулон овальної форми зі вставкою з натурального каменю пейзажна яшма в класичних коричнево-жовтогарячих відтінках. Шнурок із вощеної нитки із затяжками, що регулюють довжину. Основа кулона кольору – бронза. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу.

!!! У продажу є подібні кулони з іншими натуральними каменями, пейзажна яшма, індійський агат та червона яшма. ⚜️💐.

Розмір: кулона 5,5 х4, 5 см. Розмір каменю 40х30 мм. Довжина шнурка від 36 см до 74 см (регулюється затяжками)

Склад:
Вощена нитка, натуральний камінь, пейзажна яшма.

🧙‍♂️👆 Яшма з будь-яким забарвленням надає позитивну дію на стан людини, чим завгодно хворіє, вона пом'якшує симптоми і задає позитивний настрій, загалом налаштовує на краще. Лікувальні властивості мінерали добре впливають за різних захворювань кровоносної системи, і навіть при гормональних збоях.

Мінерали різнокольорового і строкатого забарвлення, до яких належить і пейзажна яшма, виступають чудовим захистом від різноманітних проблем і неприємностей. Найкраща вона для морських мандрівників. Є думка, що якщо на пейзажному камені зробити гравірування у формі хрестика, то власник його може більше не боятися жодних стихійних лих. Якщо ви поставите фігурку або будь-який виріб з пейзажного мінералу у своєму робочому кабінеті або просто в будинку, то вона допоможе вам приймати нестандартні рішення, в яких не відразу проглядається результат зі складної ситуації.

Ще яшми різнокольорового забарвлення можуть розкрити і всебічно розвинути всі приховані та явні природні таланти, що стимулюють позитивно та позитивно налаштовані устремління. Недарма пейзажна яшма виступає амулетом людей творчих, і навіть тих, хто йде духовним шляхом саморозвитку. До них можна віднести психологів та філософів. Напевно, тільки люди, які мають справжнє багатство розуму, прекрасну уяву і багатий внутрішній світ, можуть побачити в природних малюнках справжні витвори мистецтва.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари