Всі категорії
Додати товар

🌳✨ кулон амулет "дерево життя" на шнурку натуральний камінь білий прозорий кварц

250 грн
Опис

✨ Оригінальний кулон з натурального каменю білий кварц у формі краплі з нанесеним золотистим символом "Дерево життя". Цей кулон є амулетом "Дерево життя". Чорний шнурок з еко-замші з регулюванням довжини (можна замінити на шнурок іншого кольору, кольори в асортименті). Дивіться відео-огляд (вгорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу. !!! У продажу є такі кулони з інших натуральних каменів: тигрове око, нефрит, рожевий кварц, аметист та інші.🌳✨ Розмір: кулона 3,2х2,5 см Довжина шнурка 45 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини. Склад: Бижутерный сплав, натуральний камінь білий кварц.

🧙‍♂️👆 Білий кварц - один із найкорисніших елементів, які можна використовувати для духовного зцілення. Він хороший для зберігання та прийому енергії, використовується для лікування багатьох недуг. Кварц білого кольору має м'яку жіночу енергію, яку можна використовуватиме баланс своїх внутрішніх протиріч. Він вчить терпінню, свободі та проникливості у відносинах.

Дерево життя – гарний оберіг для вагітної жінки. Він символізує відродження та появу нового, тому зможе і захистити майбутню матір та її дитину від будь-якого зла, допоможе їй виховати гідного члена суспільства.

Людина, яка носить цей оберіг, завжди матиме такі якості, як працьовитість і оптимізм. Дерево життя має досить потужні захисні властивості, здатний направити на справжній шлях і дати пораду у скрутній ситуації.

Як домашній оберег він може зберегти сім'ю, допомогти позбутися скандалів і захистить від будь-якого зла всіх, хто живе в будинку.

Загалом, цей талісман сміливо можна назвати найуніверсальнішим серед усіх оберегів від пристріту та псування, адже підходить дерево життя кожному.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?