Всі категорії
Додати товар

Чоловіча прикраса real bear claw necklace mens (потужний амулет оберег)

990 грн
Опис

чоловіча прикраса real bear claw necklace mens справжній кіготь ведмедя, кістка. лавовий камінь. Амулет кігтя ведмедя допомагає: привернути удачу й бути успішним у всіх своїх справах; захиститися від злих людей, заздрості, псування, сочка, поганої енергетики, потубічних незвіданих сил; набути мужності, сміливості, мужності, відваги, стійкості навіть у найважчих боїв Амулет із кігтем ведмедя або оберег для підвищення чоловічої сили
Це чоловічий талісман, пов'язаний із полюванням, військовими діями та чудовою фізичною силою.
У слов'ян кіготь ведмедя на шиї вважався надійним захистом від псування та сочка.
У індіанців було заведено збирати намисто з кігтів ведмедя. Афіни, що завдяки такому оберегу чоловікові не загрожує нічого поганого, він може сміливо битися з ворогом й здобути перемогу.
Талісман допомагає розірвати старі зв'язки з попереднім і почати все з чистого аркуша.
Амулет може допомогти, коли людина розгублена і не може прийняти правильне рішення. Він підкаже, що робити далі.
Підходить людям, які хочуть, щоб у них прокинулися тварини інстинкти, які допомагають відчувати навколишній світ і приймати потрібні рішення з виклику серця, інтуїтивно.
Допомагає людям, невпевненим у собі. Носіння талісмана дає змогу відчути в собі внутрішні сили та впевненість у правильності своїх вчинків. Людина, яка носить такий талісман, легко добивається своєї мети.
Афіни, що власнику ведмежих кігтів не загрожує жодна небезпека, вони є під потужним природним захистом, на який здатний ведмідь. Жодні чорні сили не можуть пробити цей захист і заподіяти зло людині. Талісман допомагає зрозуміти таємні наміри неприязнів.
Він захищає всю сім'ю та домашнє господарство від руйнування дикими звірями.
Якщо тримати його під подушкою, відійдуть нічні кошмари та страхи.
Амулет із кігтя ведмедя краще носити на шиї на видному місці. Так він може повністю віддавати свою силу.

Кіготь ведмедя є потужним символом для захисту від зла. Він надає сили своєму власнику та впевненості в собі.
Вулкан — символ чотирьох стихій — вода, земля, вогонь і повітря, яка народжується в жерлі вулкана та в момент виверження залишає свою alma mater.  
Про енергетику цього дивовижного каменю можна нескінченно складати вірші. Але тримаючи в руках прикрасу з вулканічного каменю, розумієш, що природа лихо ставить нас на місце, вміло нагадуючи про те, хто головний на цій планеті. Якщо ви хоча б раз у житті бачили виверження вулкана вживо, ви точно знаєте, наскільки це страшно. Якщо ви спостерігали за процесом, знятим на відео, ви знаєте, наскільки це красиво та переконливо.  
Властивості каменю, народженого в вулкані

Прикраса з лавового каменю зцілює не тільки тіло, але й душу свого носія. 
прикраса з лавового каменю насамперед необхідні людям, які хочуть оновити своє життя.

Енергія землі, укладена в прикрашенні з лавового каменю, допомагає людині відновити баланс усередині себе та зі зовнішнім світом.
Енергія води нормалізує роботу нервової системи, допомагає людині заспокоїтися, видихнути — і продовжити життя далі, перевернувши сумну сторінку.
Енергія повітря, за словами літотерапевтів, — це чудовий стимулятор для серцево-судинної системи. Камінь-лава стабілізує серцеву діяльність, сприятливо впливає на стан кровоносних судин, у такий спосіб наповнюючи тіло людини життєво необхідним киснем.
Енергія вогню вчить власника прикраси чути своє внутрішнє "Я" і дотримуватися власної інтуїції. Вважається, що саме завдяки вогняній енергетиці, яка є рушійною силою каменю, носії лавових браслетів і кілець підвищують свою фізичну витривалість і часто мають набагато молодший вигляд, ніж їхні біологічнідки. 
Потужна енергетична сила, закладена в лавовий камінь, у кілька разів підвищує силу інших талісманів і зневоднень, які носить людина. повертала йому життєві сили та вміння радіти кожному прожитому дню. 
Лавовий камінь універсальний — він працює для всіх. Просто на кожному — по-своєму.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини
Принт:
З тваринним принтом
Продавець
soloviy
soloviy
Супер-продавець
Івано-Франківськ
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари