Всі категорії
Додати товар

Лунниця місяць чокер подвійний кокос лава вулканіт мінерал дерев'яний коричневий синій...

470 грн
Опис

Оригінальний та стильний подвійний авторський аксесуар на шию., що складається з двох прикрас. Вони мають окремі застібки і можна носити в двох варіантах довжини, читайте подробиці далі.

Універсальна прикраса унісекс підходить для будь якої статі і поєднує різні стилі - африканський, бохо, морський, етно, острівний.
А наявність металевої підвіски у вигляді півмісяця (Лунниця) надає намистові додаткових властивостей, що дарує власнику мудрість, посилює природну красу, допомагає у розкритті талантів які пов'язані з ручною роботою.

Основа намиста - ювелірний багатожильний тросик стійкий до тертя, на який нанизано нефарбовані намистини із кокосу циліндричної форми в поєднанні з чорними дерев'яними намистинами, та намистин з вулканічної лави (вулканіт) у синьому кольорі.
Застібається виріб на омар (карабін), що дозволить відрегулювати по шиї для комфортного носіння.

🌟Вулканіт або лавовий камінь - називають дитям землі, бо породжений вулканами і увібрав у себе чотири стихії, внаслідок чого має потужні енергетичні та лікувальні властивості, і підходить для всіх знаків зодіаку.
Наділяє мудрістю, дарує душевний спокій, допомагає у досягненні поставлених завдань, проганяє погані думки, вивільняє приховані таланти.

☀️Довжина кокосового намиста 37-41 см.
☀️ Довжина ланцюжка 39-42 см.

Якщо застібнути на максимальну довжину кокосовий чокер, а ланцюжкову прикрасу на мінімум - отримаєте варіант, що на першому фото. Щоб отримати в результаті положення прикрас як на другому фото (ланцюжок довший) - потрібно робити значно довший ланцюжок., пишіть про це ДО замовлення. Вибір за вами.

Бажано заміряти свою довжину, щоб упевнитись чи підходять саме для вас ці розміри і визначитись, який варіант більш імпонує по співвідношенні довжин між двома прикрасами,( що довше має бути) .
Більша довжина можлива, але вартість також підвищиться. Узгоджуйте ці моменти ПЕРЕД замовленням!

❗Якщо покупець не узгодив попередньо довжину, буде надіслано подвійну прикрасу з вказаними у описі розмірами.
Матеріали в обмеженій кількості, обов'язково запитуйте про наявність!

Якщо бажаєте придбати окремо кокосове намисто чи ланцюжок:
❤️360 грн. кокосове намисто (є на сайті окреме оголошення), 37-41 см.
❤️130 грн ланцюжок з синім вулканітом (пишіть, буде створено нове оголошення, або відредагована ціну тут)., 39-42 см.
Купувати набором вигідніше❤️.

✳️Потрібна інша довжина чи інший колір намистин або мінералів?
Пишіть у приватний чат на сайті ( рядок "Запитати продавця" дрібним шрифтом біля ціни виробу для комп'ютерної версії сайту або внизу сторінки для мобільної). Зв' язок із продавцем є в будь-якому оголошенні. Бажаєте щось зі своїми змінами, пишіть, пропонуйте варіанти для їх втілення.

Більше авторських робіт на сторінці мого магазину https://shafa.ua/member/polena

Склад: тросик ювелірний, намистини з натурального кокоса, дерев'яні намистини, круглі сині з вулканічної лави (лавовий камінь або вулканіт), фурнітура (ланцюг, застібка ) і підвіска Лунниця- металеві в кольорі бронзи.

☀️Оплата на карту в день замовлення , реквізити пишу в приватному чаті, не покидаючи сайт. Відправка НП по тарифам, за доставку сплачуєте окремо при отриманні посилки.
.Прикраса надсилається у подарунковій коробці і готова на дарунок.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Дерево Метал Натуральний камінь
Принт:
З геометричним принтом З тваринним принтом Новорічна тематика У смужку Абстракція

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?