Всі категорії
Додати товар

Різні намиста, підвіски та браслети

40 грн
Опис

*1 фото:*
- 1й зліва білий браслет з зірочкою в стилі бохо мода , регулюючий розмір, довжина приблизно 16-21 см., зірочка металева, ціна - 60 грн.
- 2й зправа синій браслет - матеріал - залізний ланцюжок, довжина 21 см., діаметр 7-8 см., ціна - 40 грн.
- 3тє синє намисто з бавовняної мотузки з бусами, довжина 27 см. в складеному вигляді, без застібки, зав'язується шнуруванням, ціна - 80 грн.
- 4й металевий кулон з шестигранниками серебристого кольору, довжина в складенову вигляді 23-24 см., ціна - 60 грн.

*2 фото:*
- 1ше зліва - металевий кулон з трояндою в стразах бронзового кольору, довжина в складенову вигляді з розочкою 25 см., ціна - 60 грн.
- 2ге по центру - металевий кулон з металевим сердцем, ободок також металевий, довжина у складеному вигляді 26-27 см., ціна - 60 грн.
- 3тє зправа - металевий кулон з металевим сердцем та зверху чорною пластиковою накладкою , ободок також металевий, довжина у складеному вигляді 32-33 см., ціна - 70 грн.

*3 фото:*
- 1ше зліва намисто металеве з голубим камінчиком, в складеному вигляді довжина до 21 см., саме по собі дуже коротке, скоріше йде як чокер-цепочка, ціна - 50 грн.
- 2ге зправа металевий кулон з металевим сердцем з рожевим камінчиком, подвійний ободок також металевий - цепочкою, де кільця у формі сердця та міні-квадрати зі стразами всередині, довжина у складеному вигляді 26-27 см., ціна - 70 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?