Всі категорії
Додати товар

🌚🌛 кулон амулет оберіг оберіг "сокира сокира перуна" на шнурку для чоловіків

120 грн
Опис

🌚🌛 Кулон-амулет у формі сокири "Сокіра Перуна" на чорному гвинтом шнурку. Кулон важкий, двосторонній, регулювання довжини на шнурку. Основа кулона у кольорі чорне срібло. По всій поверхні сокири езотеричні символи-обереги.
Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу.🌚🌛

Розмір: кулона 4х3,5 см. Довжина шнурка 45 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини.

Склад: Біжутерний сплав, шнур із вощеної нитки.

🧙‍♂️☝️ Сокира Перуна — головна зброя громовержця, з якою її найчастіше зображають. Згідно слов'янським віруванням, у давнину величезний змій проковтнув Сонце і занурив світ у морок. Перун вийшов на бій проти чудовиська і здобув перемогу за допомогою сокири (сокири), а потім повернув світило на небо.

З того часу Секіра Перуна стала символом військової доблесті, сили та відваги. Багато століть люди носять на собі амулети у формі сокири громовержця, щоб отримати його заступництво. Значення оберегу Секіра Перуна для чоловіків полягає в:
- фізичній силі та витривалості;
- впевненості у собі та рішучості;
- спокої та стійкості.

Крім того, амулет приносить власнику удачу в будь-яких починаннях, допомагає забути про страхи та сумніви. Цей оберег містить у собі величезний запас чоловічої енергетики, тому не підходить жінкам. Дітям також не рекомендується носити амулет незалежно від статі.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари