Всі категорії
Додати товар

Шарм на браслет руна інгуз (ᛝ) амулет оберіг життєва сила, перетворення, нове...

40 грн
Опис

Інгуз (ᛝ)
Інгуз символізує період прогресу. Період, в який все виходить. З Інгуз у Вас вийде реалізувати задумане в повній мірі, вона говорить про те, що пора розправити крила і сміливо йти на зустріч мрії, адже зараз дуже вдалий час.
Ця руна говорить вам "час діяти, зараз або ніколи!"

Не бійтеся зануритися в щось нове, не бійтеся змінюватися. Інгуз допомагає посилити такі якості як рішучість, упевненість, сміливість, віра в себе, позитивний погляд на світ. Вона допомагає сміливо дивитися на те, що чекає Вас попереду і гідно слідувати своїм шляхом.
Почніть свій шлях, а Інгуз стане вірним помічником і підтримкою.

Значення: життєва сила, перетворення, нове народження, прогрес, розвиток, зростання.

Ціна з браслетом 100 грн. Можна обрати декілька рун і створит. Свою формулу.

ЯК ОБРАТИ СВОЇ РУНИ?
Все, що Вам знадобиться зробити - ретельно проаналізувати свої цілі, прагнення, очікування і зіставити їх зі значеннями рун. Руни вибираються інтуїтивно згідно Вашим внутрішнім відчуттям. Коли Ви читаєте значення руни і відчуваєте, що значення руни відгукується - вона Ваша.
Якщо ж хочете більш глибоко підійти до питання вибору рун - можна проконсультуватися з рунологом. Відразу попереджаю: я ювелір, а не рунолог. Я не займаюся консультаціями. Можу допомогти Вам з вибором рун, ґрунтуючись суто на своєму досвіді.
Сподіваюся ця стаття була Вам корисна і руни стануть Вашими вірними помічниками на шляху до цілей

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари