Всі категорії
Додати товар

Шарм на браслет руна одал (ᛟ) оберіг амулет захист будинку, життєвий досвід, житло,...

40 грн
Опис

Одал (ᛟ) захист будинку, життєвий досвід, житло, рід, інтелектуальне майно, матеріальне майно, сімейні відносини.

Руна зв'язку з Родом. Руна будинку і майна.
На відміну від Феху, Одал символізує нематеріальне майно - весь Ваш життєвий досвід. Всі знання, навички, звички, які Ви встигли придбати протягом життя.

Одал часто використовують в справах, пов'язаних з будинком і майном в якості захисного амулета. Одал допомагає захистити Будинок від побутових інцидентів: пожеж, крадіжок і так далі.
Цю руну радять мати з собою при покупці нерухомості.
Так як Одал - руна зв'язку з Родом, вона допоможе налагодити відносини з сім'єю, зміцнити їх і особливо буде корисна тим людям, у яких з родичами спільне майно або бізнес. Вона допомагає гармонізувати спілкування, зберегти баланс і справедливі відносини всередині сім'ї, розвинути спадкові здібності.

Значення: захист будинку, життєвий досвід, житло, рід, інтелектуальне майно, матеріальне майно, сімейні відносини.

Ціна з браслетом 100 грн. Можна обрати декілька рун і створит. Свою формулу.

ЯК ОБРАТИ СВОЇ РУНИ?
Все, що Вам знадобиться зробити - ретельно проаналізувати свої цілі, прагнення, очікування і зіставити їх зі значеннями рун. Руни вибираються інтуїтивно згідно Вашим внутрішнім відчуттям. Коли Ви читаєте значення руни і відчуваєте, що значення руни відгукується - вона Ваша.
Якщо ж хочете більш глибоко підійти до питання вибору рун - можна проконсультуватися з рунологом. Відразу попереджаю: я ювелір, а не рунолог. Я не займаюся консультаціями. Можу допомогти Вам з вибором рун, ґрунтуючись суто на своєму досвіді.
Сподіваюся ця стаття була Вам корисна і руни стануть Вашими вірними помічниками на шляху до цілей!

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари