Всі категорії
Додати товар

Руна одал. руна денег и богатства

205 грн
Опис

Руна Одал заохочує практичну кмітливість, сприяє вигідному придбанню земельних ділянок, вірним капіталовкладенням та зміцненню взаємин між членами сім'ї. Вона допоможе підтримувати порядок та чистоту в будинку та прийнятий розпорядок справ у роботі. Ця руна сприяє взаємній повазі та гармонії в сім'ї, між колегами та між начальством та підлеглими. Руна Одал тісно пов'язана зі спадщиною роду з генетичною спадковістю. Вона уособлює вірність своїй сім'ї, роду, громаді та своїй країні, тому пов'язана з такими поняттями як патріотизм, традиції, сімейне гніздо, домівка.

Руна зв'язку з Родом. Руни будинку та майна.
На відміну від Феха Одал символізує нематеріальне майно – весь Ваш життєвий досвід. Усі знання, навички, звички, які Ви встигли набути за життя.
Одал часто використовують у справах, пов'язаних з будинком та майном як захисний амулет. Одал допомагає захистити Будинок від побутових інцидентів: пожеж, крадіжок тощо.

Цю руну рекомендують мати із собою при покупці нерухомості.
Так як Одал – руна зв'язку з Родом, вона допоможе налагодити стосунки з сім'єю, зміцнити їх і особливо буде корисна тим людям, у яких із родичами спільне майно чи бізнес. Вона допомагає гармонізувати спілкування, зберегти баланс та справедливі відносини всередині сім'ї, розвинути спадкові здібності.

Значення: захист будинку, життєвий досвід, житло, рід, інтелектуальне майно, матеріальне майно, сімейні стосунки.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Медична сталь

Схожі товари