Всі категорії
Додати товар

Сережки з лаврикітом і гематитом "знак удачі"

290 грн
Опис

Сережки ручної роботи з натуральним лаврикітом і гематитом повністю на фурнітурі з ювелірної неіржавкої сталі. А це означає, що фурнітура не потемніє, не облізе, не викличе алергію й дасть змогу прикрасі довгі роки тішити свою господиню! Намисто з гематиту у формі чотирилисника. Довжина сережок зі швензами 5,5 см. Є браслет для комплекту.

Ларвікіт вважають різновидом лабрадориту, його ще називають чорним лабрадором. Однак лабродорит  добувають на канадському півострова Лабрадор, а ларвікіт —  у місцевості Ларвік-фіорд у Норвегії. 

Літотерапевти вважають, що лаврикіт розвиває в людині схильність до філософського мислення, допомагає подивитися на події та себе самого з боку, поглядом свого ангела-охоронця. Утримує людину від здійснення недобрих вчинків, дає змогу позбутися негативних, руйнівних емоцій. Людям, які вирішили почати нове життя, допоможе швидше адаптуватися в нових умовах, вкаже правильний шлях до поставлених цілей.

Про конюшину - трилиснику ходить багато легенд, найвідоміша про четверте листя. Один міф свідчить, що коли Єва була очищена з раю, вона взяла із собою чотирилисник. А отже, знайти рослину з райського саду напрактичній землі — до неймовірної вдачі. Такий конюшиний конюшин має помістити його в гаманець, тоді гроші та удача завжди будуть супутніти цій людині.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари