Всі категорії
Додати товар

Сережки із натуральним каменем «precious drops»

250 грн
Опис

Сережки виглядають так само, як крихітна крапля води, яка ось-ось впаде з листа: вони зроблені зі 100% натурального каменю - аметист, яшма та їх зовнішній вигляд змусить вас відчути ще більший зв'язок із природою та її цілющими силами.
Аметист - це захисний камінь, який забезпечує емоційну рівновагу, знімає стрес та стимулює інтелект, щоб ви могли вигадувати нові ідеї та втілювати їх у життя. Рішучість і безтурботність – найкращі якості, які потрібно мати при вирішенні проблеми, і цей камінь забезпечуватиме їх на постійній основі.
Носіння цих сережок також стимулює чакру третього ока та горлову чакру, що сприяє раціональному спілкуванню, передбаченню та інтуїції. З іншого боку, червона яшма - це натуральний камінь із сильною та стабільною енергією: він вважається стимулятором життєвої енергії та приносить силу, зосередженість, рішучість та наполегливість. Цей камінь також працює з енергіями землі, очищуючи кімнату від забруднень та радіації. Червона яшма, міцно пов'язана із серцевою чакрою, вважається каменем вогняного кохання та пристрасті.
Прикраси виготовляються вручну, і кожен виріб є унікальним. Кожен камінь був ретельно відібраний, і ми використовуємо тільки дорогоцінні камені найвищої якості та якості. Замовляючи ці сережки з краплями води, що падають, з дорогоцінним камінням, ви будете тримати в руках воістину унікальний виріб ручної роботи!
Матеріали: аметист, яшма
Довжина: прибл. 2,5-3 см.
Зроблено вручну з любов'ю.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари