Всі категорії
Додати товар

Сережки-кліпси вінтаж мельхіор огранований янтар 😍, перевірено на натуральність

600 грн
Опис

Фантастичні у своїй красі бусини огранованого янтарю кон'ячного відтінку та з високим ступенем прозорості. Фото зроблені у похмурий зимовий день і без спалаху - але намистини ніби горять сонцем з середини. Саме за цей ефект обожнюю огранований янтар, який зустрічається вкрай рідко і завжди дорожчій за звичайну галтовку. Останнє фото - зміна кольору намистин на зелений в ультрафіолеті, що підтверджує натуральність каменів.
Наймовірніше, вінтаж з Англії. Фурнітура - мельхіор в ідеальному стані. Тримачі тугі, будуть надійно фіксувати прикрасу навіть на тонкій і маленькій мичці. Якщо мичка "обрізана" - теж чудовий варіант зорово її "витягнути" саме за рахунок цих кліпсів.
Як для глибокого вінтажу - стан ідеальний. На одній бусині є мікроскольчик на грані (передостаннє фото), у носці 100% не помітно. Також присутній застарілий слід-царапка (останнє фото), схоже на слід зацепу при поліруванні, явно багаторічний, дуже непомітний, це я вже придираюся 😊.
Ціна 600 грн. Перед-, після-, безпечна оплата, поштовий оператор - на Ваш розсуд. Повернення на прикраси не роблю, усі питання уточнюйте до купівлі у чаті, будьласка.
Радості від нових придбань 😊.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Помаранчевий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь Сплав
Стать:
Тематика:
Геометрія
Тип:
Кліпси
Тип застібки:
Кліпса

Схожі товари