Всі категорії
Додати товар

Сережки цвяшки з рутіловим кварцем - серьги с рутиловым кварцем - пусети

600 грн
Опис

Срібло або посріблення - ви обираєте самі

За бажанням, посріблені можуть бути 10,12,14 мм у діаметрі.

Срібні - тільки діаметром 9 мм. Вказуйте, будь ласка, які бажаєте, при замовленні.

Заглушки стопери додаю декількох видів безкоштовно, щоб можна було обрати за вашими звичками та образом життя. Після виконання замовлення, вам висилається фото/відео готового.

Металева фурнітура - посріблення або срібло, будьте уважні при виборі.

Будьте уважні! Це не "один цілий кусок мінералу", а маленькі камінці, які викладені в техніці мозаїки у красиву форму

У мінералах допустимі включення темнішого або світлішого кольору, іншого відтінку, тріщинки, смужки. Це не бруд та сміття, це природні включення. Якщо ви хочете чисті прозорі камінчики, то вам потрібен інший магазин з ювелірними дорогоцінними зразками. Тут вам пропонують природні, незвичні, натуральні, як вони знайдені, мінерали, ще до того, як вони потрапляють до обробки ювелірами та оцінювання

Прикрасу ви отримаєте у подарунковому пакуванні

Пересилка відбувається тільки Новою Поштою, прикраси не повертаються, бо виготовляються на замовлення індивідуально за вашим замовленням.

Накладеного платежу нема. Але і хвилюватися нема потреби, бо ввімкнена послуга "Покупка без риска"

Рутиловий кварц був відомий людям вже багато тисячоліть тому. Вважається, що включення рутилу збільшують магічні властивості кварцу. Прямі голчасті включення незалежно від кольору називають стрілами Амура, а вигнуті і переплетені включення - волоссям Венери. За іншою трактуванні, стріли Амура - це чорні включення, а волосся Венери - золотисті. Є ще одна думка, що стріли Амура - це товсті, а волосся Венери - тонкі кристали. Єдиного трактування не існує. Вважається найпотужнішим приворотним засобом (як подарунок). Підсилюють красу, привабливість, сексуальну енергію. Будить фантазію і натхнення у творчих людей. Волосатик допомагає в особистих справах, з ним завжди супроводжують багатство і успіх. Захищає від магії. Стріли Амура стимулюють тілесну пристрасть, а волосся Венери - більш піднесену духовну любов. Вважається, що кільця і ​​кулони з рутиловим кварцом уповільнюють процес старіння. Рутиловий кварц відганяє тугу, смуток самотності, наділяє свого власника даром передбачення і дозволяє передбачати майбутнє. Мусульмани вважають кварци-волосатики з чорними прямими кристалічними включеннями священними каменями, називаючи їх бородою Магомета. На Сході цей камінь вважався дорогоцінним і називався Філософським каменем Сходу.
.
.
Якщо це подарунок і ви хочете оплатити доставку, аби отримувача не обтяжувати зайвим, напишіть мені. Все вирішуємо без проблем❤️
Додаткові характеристики:
Колір: Жовтий
Камені / вставки: Кварц
Матеріал: Срібло

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари