Всі категорії
Додати товар

Сережки — кільця з мушлями та обсидіаном "жовта півонія"

310 грн
Опис

Сережки-кільця ручної роботи з натуральним чорним обсидіаном і мушлями типу Saddle Oysters або Anomia Ephippiumі на фурнітурі з неіржавкої сталі. Фурнітура з неіржавкої сталі не іржавіє, не викличе алергію й дасть змогу довгі роки тішити господиню. Застібки — кільця діаметром 4 см, довжина сережок загальна 6 см. Мушлі натуральні, мають несправжню форму, схожі на пелюстки. Крихкі, бояться ударів, тиску та ін. Натуральні мушлі не зазнають фарбування, шліфування.

Черепашки натуральні типу Saddle Oysters або Anomia Ephippium. Рідкі (з багатьох місцях зник вигляд молюсків), неймовірно гарні та ніжні мушлі. Вони тонкі, напівпрозорі, мають несправжню форму. Нагадування пелюсток квітів, і тому їх часто використовують для створення чудових і дорогих квіткових шедеврів.

Літотерапевти припускають, що обсидіан сприятливо впливає на шлунково-кишковий тракт, здатний виліковувати застудні захворювання, що виникли через переохолодження. За давніми легендами, обсидіан попереджає про погані вчинки, охороняє свого власника від сочка та поганих людей, виводить негативні емоції. Також цей камінь допомагає людині стати більш зібраною, допомагає концентрувати сили, відточує гостроту думки

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Медична сталь Натуральний камінь
Тематика:
Рослини
Тип:
Кільця
Тип застібки:
Кільце

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?