Всі категорії
Додати товар

Модні мінімалістичні сережки «sweetheart» біжутерія

230 грн
Опис

Покриття: Лимонне золото.
Тип застібки: Англійська.
Розміри: 9 мм
Дана модель не потребує особливої реклами за рахунок своєї унікальності. Елегантна форма, вишуканий дизайн та красиві фіаніти, які доповнюють дану композицію. Застібка проста та надійна, якість сережок та дешеві ціни зробили дану модель однією з найпопулярніших у нашому каталозі. 
Звертаємо вашу увагу, що колір продукції може істотно відрізнятися від фотографії товару на сайті у зв'язку з особливостями кольоропередавання екранами електронних пристроїв. На ваш вибір ви можете вибрати вишукане паковання: елегантну коробочку з бантиком або оксамитовий кейс. У вартість сережки цей різновид паковання не входить.

Має покриття родію або золота, ідентичне прикрасі зі справжнього білого золота. Прикраси виготовлені з кількох недорогих, але якісних металів, з домішками хрому. У нашій країні більш відомий як Мед. Сплав, мед. золото або скорочено медзолото. В основі сплав медичного золота, яке абсолютно безпечне в користуванні, навіть якщо у вас дуже чутлива шкіра! Гіпоалергенний сплав, що довго зберігає колір і блиск. Отже, завдяки своїм хімічним і фізичним властивостям ці прикраси не тільки абсолютно безпечні, але мають гарну ціну та чудову якість!

Синтетичні камені, фіаніт і циркон:

Основна перевага полягає в тому, що не озброєним оком їх не можна відрізнити від справжніх діамантів! Мають чудовий унікальний вигляд, що привертає до себе увагу, особливо у разі потрапляння світла на них!
 
Що таке позолота?

Позолота — це тонкий шар золота 2 мкм (мікромікрони), нанесений на інший метал через гальванізацію. Гальванізація (гальваніка) — це електрохімічний процес нанесення тонкого шару одного металу на інший. (2 мм = 0,002 мм). Шар золочення у 2 мкм забезпечує просте, щільне, непогане, виноське покриття. Твердість покриття перевищує жорсткість будь-якого литого золота більш ніж удвічі. Для ланцюгів і браслетів використовується шар 1 мкм (мкм=0,001м)

Які кольори позолоти існують?

PO — колір рожевого золота;
18K — нейтральний колір, найпопулярніший у Європі;
24K — це лимонний колір, колір арабського та африканського золота.
Родій— це колір платини, білого золота.
Додаткові характеристики:
Колір: Білий
Колір: Жовтий
Камені / вставки: Фіаніт
Камені / вставки: Цирконій
Матеріал: Фурнітура гіпоалергенна
Матеріал: Золото
Матеріал: Медична сталь

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари