Всі категорії
Додати товар

#розвантажуюсь сережки гвоздики з кристалами swarovski, елітні прикраси karpinski

370 грн -20% 299 грн
Опис

Дуже витончена і якісна ювелірна біжутерія з кристалами Swarovski від ТМ Colibra і ТМ Karpinski. Виробництво Польща. - Гіпоалергенний сплав - у всіх виробах. - Не містять нікель. - Всі покриття золото 24 карата, срібло 925 проби, родій або рутеній — дорогоцінні метали платинової групи. - Використовуються тільки оригінальні кристали Swarovski. - Висока зносостійкість. (патентированное покриття від стирання) - Елітний сегмент. ================================================================== - Від себе: прикраси Karpinski перевірені часом особисто мною, якість і правда дуже висока, вироби зносостійкі, по виду на рівні з ювелірними виробами із золота, платини, срібла. На тілі виглядають дорого і витончено. (можу скинути фото своїх прикрас, яким більше 2-3 років, в порівнянні з біжутерією якою півроку і з золотом) - Дуже гідна і виправдана інвестиція в свій стиль) а головне приємна) ================================================================== Ювелірний завод Colibra працює з 1977 року. Сегодня это имя с безупречной репутацией и высоким качеством во многих странах мира. Престиж и изящность - визитная карточка этих украшений.

Использование высоких современных технологий и смелых креативных идей позволили этому бренду занять ведущее место среди производителей элитных ювелирных украшений.
==================================================================
Серьги гвоздики оригинального дизайна с кристаллами Swarovski, выглядят стильно.
Элегантные, утонченные, безупречные.
покрытие серебро, родий
(под заказ можно любой металл и цвет камней сваровски)

===Акция! До кінця жовтня доставка всіх прикрас укрпоштою безкоштовно.=== ================================================================== Також є багато інших прикрас в наявності (можу скинути фото, в києві можна вибрати при зустрічі), або під замовлення будь металі або комбінації з будь-яким кольором каменів з палітри Swarovski. Дивіться інші мої оголошення.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Золото Метал Платина Срібло Сплав
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?