Всі категорії
Додати товар

Паросток зелений кафи вуха фентезі в ельфійському стилі косплей смарагдовий ельф аніме...

320 грн
Опис

Ціна за ОДНУ кафу !
Виготовляється ПЕРСОНАЛЬНО для кожного клієнта! Перед оформленням замовлення напишіть мені тут в особистому листуванні (кнопка "Задати питання" поруч з ціною товару для комп'ютерної версії, або внизу сторінки з оголошенням для мобільної версії сайту) товар персоналізований і вимагає ваших вимірів! Не оформляти замовлення самостійно!

Безпечної оплати та «наложки» - НЕ має! .
Оплату на мою карту в день замовлення , реквізити відправляю за допомогою особистого листування., не покидаючи сайт.
Фото на моделі - початкова (пробна) версія - довші і мають не великі відмінності, на другому фото модернізований остаточний варіант.

«Паросток зелений» - авторські кафи в ельфійському стилі, не вимагають проколів і кліпс для кріплення. Тримається добре, можна хитати головою і вільно рухатися 😉☝ . Прикраса виготовляється за вимірами покупця. Щоб зняти мірки, знадобиться лінійка і дзеркало, це не складно .

Накладні прикраси на вушка по дизайну нагадують молоді пагони. Вони можуть бути виконані в інших кольорах - червоному, золотисто-бурштиновому, світло-кавовому, сірому, чорному, блакитному, пилово-бузковому, лавандовому, двох відтінках фуксії і комбінованих кольорах. Колір вух може бути підібраний під наявний у вас фантазійний костюм або інші прикраси, надсилайте фото вашого вбрання.

Приблизний розмір 8-9 см.
Замовляючи одну кафу, уточніть, на яке вухо потрібно зробити - ліве або праве. Як зняти мірки і носити готові прикраси - напишу в особистому листуванні після оплати.

На виготовлення накладних вух йде від 3-4 днів. Роблю їх на замовлення за вашими мірками, щоб вироби зручно і щільно прилягали.

Купуючи пару каф, кулон під колір виробів - в подарунок 🎁! Для його отримання обов'язково напишіть в чат, ціна буде відредагована і в описі вказано комплектація з кулоном. Самостійно оформлене замовлення на дві кафи через кошик - НЕ містить кулона!

Якщо ви замовите пару каф і додатково гілочку / гребінець або іншу прикрасу, буде надаватися миттєва знижка 3% за умовами моєї поточної бонусної програми для тих, хто зробить одноразову покупку на суму від 850 грн. Для її нарахування пишіть в чат. Повний опис бонусів і знижок читайте в розділі "Про мене" в профілі мого магазину.

Сфера застосування прикрас дуже широка - тематична вечірка, карнавал, фотосесія, танцювальні постановки, новорічне свято, ранок, косплей, театр, сцена, постановка, для рольових гравців при створенні світу фантазій і т.д.

Більше авторських товарів в магазині https://shafa.ua/member/polena

У магазині є кафи в іншому дизайні (менш витягнуті) - «Дивнолісся» коротші , «Лотос» складний дизайн з ланцюжками, "Весна" вкорочені з підвіскою та «Дроу». Колір накладних вушок різний.

❤️Оплату на карту в день замовлення, реквізити пишу тут, в нашому приватному чаті. Доставка НП 1-3 дні згідно тарифів.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Принт:
Абстракція З геометричним принтом Новорічна тематика З квітковим принтом

Схожі товари