Всі категорії
Додати товар

Ельфійський лотос сережка каффа райдужний колір без кліпс ланцюжка підвіски з проколом...

340 грн
Опис

Ціна за ОДНУ сережку-Кафу, для проколотих вушок. Модернізовано конструкцію прикраси (останні 4 фото та перше) - тепер вона складається з двох окремих частин, що можна носити як окрему (незалежну) кафу і сережку - підвіску. Або з'єднувати в одну сережку - Кафу. Виготовлення орієнтовно 2-3 дні (одна прикраса). На моделі Кафа-сережка до модернізації.

💜"Ельфійський лотос" 💜 - сережка-кафа, авторська робота в яскраво-фіолетовому / пурпуровому/ ліловому / фуксії.

Кріплення за допомогою звичайних сережок цвяшків (пусетів) і додаткового кріплення-петельок (для гілочки), які огортають вухо. Один петелька - вусик заправляється в вушко, друга обіймає край вуха.

Доповнена грайливою китицею-підвіскою з тонких гладких ланцюжків (нержавіюча сталь) і з прозорими кришталевими намистинами з АВ напиленням.

Можна носити виріб у вигляді моно сережки, коли довге розпущене волосся укладається набік (див. Фото ). При короткій стрижці вони будуть виглядати не менш ефектно в симетричній парі або в асиметричному дизайні (одна сережка з підвіскою, а друга без неї).

За моїми оцінками, сережка-кафа тримається на 8 з 10 балів. Активні танці з ними не бажані.
Для тих, хто хоче надійне, стовідсоткове утримання, дивіться накладні вушка- кафи мого виробництва. Вони виготовляється персонально під кожного замовника і при правильному одяганні чудово тримаються.

💜 13 см загальна довжина ( підвіска із ланцюжків 9 см).
💜 340 грн. вартість однієї сережки-кафи, при купівлі пари кафф - кулон у подарунок .

Ви можете купити набір прикрас моєї яскравої серії Лотос - сережки, накладні вушка (кафи), гребінець і гілочку -діадему (комплектація на вибір). При замовленні набору на суму від 850 грн. - надається Миттєва знижка 3%, плюс подарунок. ( читайте умови про знижки та бонус в розділі "Про мене" на сторінці мого магазину). Для їх отримання обов'язково пишіть у чат. ❗При самостійному оформленні замовлення бонус і знижка не надаються!

Більше авторських виробів в магазині https://shafa.ua/member/polena

Виготовлення в іншому кольорі (під наявну ельфійську гілочку, яку ви купили у мене раніше, не обов'язково в дизайні Лотос) - можливе. Вони чудово доповнять гілочку-тіару, так як фурнітура у вигляді ажурних листочків використовується у всіх ельфійських серіях - «Ельфійська гілка» і «Ельфійський лотос».

Склад:
кришталеві намистини, аксесуари сталевого кольору, ювелірний дріт, полегшені кристали з ювелірним грануванням.

❤️Доставка:
Передплата на карту в день замовлення. Відправка НП за рахунок одержувача.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Стать:
Тематика:
Рослини Геометрія
Тип:
Цвяшки (пуссети)
Тип застібки:
Гвоздик

Схожі товари