Всі категорії
Додати товар

Мітенки білі мереживо р. 6-8

350 грн
Опис

Мова оригіналу – українська

Тонкі білі мітенки плетені гачком №1 з мерсеризованої бавовни та білого «кроше». Вишуканий центральний елемент має назву «королівський квадрат». Цей мотив обрамовано тонким плетивом в техніці «філейна сітка». Для великого пальця виплетено окрему деталь. По краю мітенки мають візерунок з мілких зубчиків «піко».

Оскільки було використано два типу нитки, то треба зауважити, що на готовому виробі можна побачити цю різницю. На фото цього не видно, на руці теж. Але якщо покласти мітенки на білу тканину, то мерсеризована бавовна має «сліпучо білий» відтінок, а центральний декоративний елемент (нитка «кроше») ближче до кольору «молока».

Розмір для мереживних рукавичок можна визначити дещо умовно. Комусь подобається, аби мітенки сиділи на руці більш щільно, або навпаки вільно. Тому приблизний розмір для цієї пари – 6-8 (S-M), тобто обхват долоні має бути до 17 см.

Догляд: мітенки можна прати милом або у мильному розчині, обережно віджимаючи та знову занурюючи у воду. Ретельно виполоскати, загорнути в рушник (аби відібрати зайву воду) та сушити у розправленому вигляді. Після прання мітенки дещо зсідаються, але на руці швидко набувають розміру долоні.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Бавовна
Стать:
Сезон:
Літо
Продавець
solo_mya
solo_mya
Запоріжжя
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?