Всі категорії
Додати товар

Мереживні мітенки obsessive heavenlly квіти квітковий малюнок мереживо весілля наречена

559 грн
Опис

Для того щоб доповнити еротичний образ або стильно виділитися на вечірці, пропонуємо купити мереживні мітенки Obsessive Heavenlly gloves.

Виконані з мереживного матеріалу з малюнком з дрібних квіточок, ці рукавички-рукава довжиною до середини передпліччя залишають пальці відкритими. Мітенки шикарно комбінуються з іншими частинами одягу — сукнями, піджаками й навіть шубкою. Одягніть мітенки на інтимне побачення як доповнення до мереживного боді або трусиків, і ви отримаєте шикарний варіант спокусливого образу. Невеликий аксесуар може стати справжнім вибухом творчості: переконайтеся в цьому самі.

Спідня білизна Obsessive популярна в понад 60 країнах світу, тому що Obsessive — про безумовну ніжність, чуттєвість і сексуальність. Це комфорт і якість, елегантність і пристрасть. Білизну Obsessive пошито з високоякісних м’яких матеріалів, тому її можна не тільки вдягати для інтимних зустрічей, а й носити щодня.

Щоб ніжні вироби довго зберігали зовнішній вигляд, не втрачали форми та кольору, виробник рекомендує прати й сушити білизну, дотримуючись інструкцій.

Склад: 85% — поліамід, 15% — еластан.

Догляд: ручне прання за температури 30 градусів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?