Всі категорії
Додати товар

Чудові двосторонні мітенки хутро норки блек глама імперія хутра р s чорні, нові!

4450 грн -2% 4400 грн
Опис

Унікальні двосторонні мітенки хутро норки блек глама Імперія Хутра рЅ ЧОРНІ Імперія хутра: 6000 UAH Розкішна жінка завжди в тренді!! Матеріал верху: натуральна замша, всередині - натуральна норка Розмір: S Довжина: коротка Колір: чорний Матеріал підкладки: натуральне хутро норки Особливості моделі: мітенки Стиль: повсякденний (casual) Декорування: обробка хутро норки Сезон: зимовий Країна виробник товару: Україна Імперія хутра: Бренд і не тільки...Любов до Києва у багатьох починається з любові до Подолу. Архітектура, храми, Андріївський узвіз, антикварні магазини, енергія творчості... Бутік «Імперія хутра» гармонійно вписується в ландшафт Подолу, з його вічними цінностями. Бездоганний смак, хутро і розкішна жінка завжди в тренді. Клієнтка "Імперії хутра" будує кар'єру, подорожує, виховує дітей, зачаровує і любить. Ритм життя і жіночність - ідеї, над якими понад 20 років працюють дизайнери бренду. Хочете зустріти холоди і морози з максимальним комфортом і теплом? МІТЕНКИ з натурального хутра!! Див також модні хутряні аксесуари на господарці бренду Хутра Катерина, Катерині Ахкузиной. Ціна товару знижено!

Мітенки

Ви навіть не підозрювали, що вам потрібні мітенки. Десь між додатковими рукавами та рукавичками довжиною до ліктя, мітенки є не лише практичним, але й стильним елементом. Вони додають вбранню фактурності, глибини та нотку інтриги.
Черный цвет полностью оправдал свою репутацию универсального цвета. В коллекциях дизайнеров XXI века черный многогранен: изысканно-элегантный, минималистский, графичный, скромный, функциональный, роскошный, интеллектуальный, агресивный, фривольный. Черный цвет идеален для экспериментов.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Хутро
Стать:
Сезон:
Зима

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?