Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Снуд-манишка-хомут в'язаний дитячий бавовна унисекс подарунок знімний комір

300 грн
Опис

розмір фото: обхват голови 48-52 (в'яжемо ваш розмір)

склад фото: бавовна ( в'яжемо з різної пряжі)

фактура фото: текстурно-рельєфний

стиль: спортивний

Базова модель на замовлення, в'яжемо ваш розмір і колір.  Для визначення розміру додаються розмірні таблиці на фото. Від складу пряжі і вашого розміру - корегується ціна виробу!

З чим носити такі шарфи:

Шарф в'язаного варіанти прекрасно підійде під парки та молодіжні куртки;
Ніжні варіанти великої в'язки, але незначною ширини прекрасно доповнять пальто строго стилю;
В'язаний шарф — відмінне рішення для будь-якої зимової речі (ідеально виглядає навіть з дорогими натуральними шубами).
Вироби дозволяють створити образ великого коміра, що неймовірно популярні в наступаючому сезоні. Такий шарф створить якийсь образ недбалості і легкості. Потрібно сказати про те, що не втрачають популярність хомути та снуди, обов'язково з товстої нитки. Такі шарфи прекрасно доповнять шкіряну куртку, джинсовий одяг тощо

Більш актуальними стануть варіанти в'язаного типу, причому обов'язково з грубої або ж товстої пряжі. Особливо цікавими є варіанти, кінці яких пов'язані або ж зшиті. Такий виріб має цікавий і оригінальний зовнішній вигляд.

Відзначимо також те, що даний елемент гардеробу дозволяє прекрасно приховати певні недоліки фігури, саме із-за значної довжини і ширини. Дизайнери вважають, що виріб може стати прекрасним доповненням одягу.

Модельєри вказують на те, що поза конкуренцією залишаться нейтральні пастельні тони і відтінки. Адже саме такі шарфи здатні сполучатися з класичними образами, до того ж, вони прекрасно доповнять образ сучасної жінки. При цьому, шарфи представлені хоч і в нейтральних тонах, але можуть бути доповнені смужками, клітинами і навіть хаотичної графікою. Асортимент пропозицій просто підкорює уяву, так що, кожна модниця знайде своє - унікальне і незвичайне рішення.

В'язані шарфи розташовують статусом всесезонні, так як моделі виготовляються з застосуванням різних матеріалів. Для теплої погоди весни і осені вибирають тонкі моделі з змішаних основ. Зимові в'язані шарфи представляють собою щільне фактурне полотно з вовняної пряжі. У вечірню прохолоду влітку наряди доповнюють ажурним аксесуаром з бавовни або віскози. У виготовленні шарфів для холодних сезонів найчастіше застосовують пряжі з вовни ангори, мериноса, альпаки, мохеру, лами.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize