Всі категорії
Додати товар

3 шт яскравий дитячий снуд, шарфик, слюнявчик, косинка, бавовна від tcm tchibo...

25 грн
Опис

3 шт Яскравий дитячий снуд, шарфик, слюнявчик, косинка, бавовна від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір універсальний (1590). Ціна за 3 шт, як на фото.
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Шарфи із високоякісного матеріалу від Tchibo (Німеччина), відмінна якість. Снуд-шалик з органічної бавовни. Симпатичний шарфик стають незамінними. Він виготовлений із м'якої якості тканини.

Колір: мікс, як на фото.

Матеріал: приємний на дотик.

Склад: 100% бавовна (органічно вирощена, OCS 100).

Органічна бавовна вирощується без застосування пестицидів, хімічних добрив та інших хімікатів. Це дуже м'які, натуральні речі, які не викликають алергію.
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка наступного дня після оплати за Ваш рахунок. Під час відправлення ставимо реальну оцінну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість – прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, є багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на виміри. Повернення та обмін не передбачено, ставте запитання, з радістю на них дайте відповідь.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Бавовна
Матеріал:
Трикотаж Бавовна
Принт:
Абстракція

Схожі товари