Всі категорії
Додати товар

Бірка зі шкіри crazy horse з написом ukraine

375 грн
Опис

Часи змінюються і аксесуари, які стають must have – також. Шкіряна бірка для кожного українця сьогодні справжній must have, адже вона зберігає важливу іфорамцію про власника – ім’я, контакний номер телефону, та іншу інформацію за бажанням.
І якщо раніше ви розглядали бірку зі шкіри з гравіюванням як туристичний аксесуар для валізи та багажу, то сьогодні кожен українець знає, як важливо мати з собою ідентифікатор (і нехай він краще ніколи не знадобиться).

Ми пропонуємо вашій увазі бірку, виконану з натуральної шкіри, з індивідуальним гравіюванням та можливістю додати необхідну інформацію у спеціальному віконечку. Така бірка ідеально підійде для школярів та студентів, як іменна бірка на рюкзак. Жінки та чоловіки можуть додати такий аксесуар до своїх звичних посвякденних сумок та наплічників. Проте не забувайте, що і у мандрівці бірка допоможе ідентифікувати вашу валізу!

Гравіювання на шкіряній частині бірки можна змінити за вашим бажанням. Бірка зручна у використанні та має простий механізм закріплення. Стане чудовим подарунком для тих, хто вам небайдужий.

Остаточний вид виріб набуде після 2-х тижнів використання. Особливість шкіри полягає в тому, що згодом вона стає тільки приємнішою на дотик і практичнішою у використанні. Шкіра легко дряпається, але ви з легкістю зможете позбавитися дрібних подряпин за допомогою спеціального воску. Будь ласка, враховуйте, що колір гравіювання темний і на темній шкірі залежить від кута огляду.Колір шкіри та гравіювання, може незначно відрізнятися, оскільки кожен шматок шкіри унікальний. А також це залежить від налаштувань вашого монітора чи смартфона.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари