Всі категорії
Додати товар

Сумка барсетка чоловіча the north face через плече

632 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Кілька екземплярів у наявності

Сумка на плечо The North Face

Універсальна сумка через плече для чоловіків і для жінок.
Всередині одна містка секція на блискавці. Зовнішня сторона має кишеню на блискавці. На кишені комірки системи Молле.
Сумка обладнана знімним регульованим ремінцем (до 110 см). ширина 3 см — що дає змогу комфортно носити на плечі.
Підходить для документів, телефона, гаманця, паспорта, заряджання, годинника, грошей, навушників і сонцезахисних окулярів.
Міцна, легка та зносостійка невелика сумка для документів стане надійним зберігачем найцінніших і потрібних речей, які завжди мають бути під рукою.
Маючи такий аксесуар, не доведеться заповнювати кишені різною дрібницею — зручна сумка гаманець портмоне 2 в 1.
Функціональну невелику нагрудну крос-боді можна носити навскіс і на плечі.
Молодіжна незвичайна стильна сумка — м'яка, має міцну фурнітуру, якісні рівні шви. Непромокальний месенджер виготовлений із водовідштовхувального вологозахисного матеріалу.

Стійкий до розтягувань і не втрачає свого товарного вигляду, навіть у разі повного завантаження. І в дощ, і в сніг ваші цінні документи завжди будуть надійно захищені від негоди. Жодні подряпини цьому матеріалу не страшні.

Лаконічний і строгий дизайн — тренд 2023 року.
Компактна невелика модель класика середнього розміру на літо, зиму, весну та осінь. Ділова наплічна офісна мінісумка чудово поєднується з курткою The North Face, пальто, спортивним костюмом puma або з піджаком. Добре доповнить розслаблений образ casual з джинсами найк, толстовками reebok і футболками naik.

Молодіжна однотонна прямокутна форма cross body підійде сучасному чоловікові, жінці або дівчині на всі випадки життя. Можна брати із собою на риболовлю, полювання, звичайну прогулянку, спорт, тренування, навчання, в школу та універ, інститут, заняття в коледж, роботу, відрядження, дорогу в машину, у літак, для поїздок і подорожей. Як маленька літня пляжна сумка з екошкіри. Зручна для бігу.

Практичний новорічний подарунок коханому, татові, колезі, парню або хлопчику-підлітку, а також стане чудовим презентом мамі, жінці, коханій, подрузі, дівчинці, вчителю.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний

Схожі товари