Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Сумка-органайзер для кабелів та зарядок

199 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип сумки: Інший тип сумки

Сумка-органайзер для аксесуарів надійно збереже ваші кабелі, флешки, зарядні пристрої та перехідники не тільки від заплутування, а й від розкидання їх по всій квартирі чи офісі. Тепер, маючи органайзер для гаджетів, у девайсів буде своє місце, куди їх складати після використання.

Сумка оснащена зручними осередками для кожного пристрою, які стягуються гумкою і не дозволяють пристроям випадати при відкритті сумки. Розділювачі нижніх осередків можна переставляти, оскільки вони на липучках. Це дає можливість розмістити техніку якнайкраще. Сумка не боїться вологи, що дуже важливе для електроніки.

Місткий органайзер для проводів збереже Ваші нерви та час, який зазвичай витрачається у пошуках потрібного кабелю. Кейс для аксесуарів відмінно підійде як подарунок будь-якій сучасній людині.

Товар відправляємо відразу в день замовлення у будь-яке містечко України. Замовлення можна оформити через сайт, повідомлення або за номером телефону, а оплатити надійною оплатою карткою, післяплатою та передплатою на картку.

Ласкаво просимо до нашого магазину, де Ви можете придбати усю необхідну електроніку :)
Переходьте у наш профіль та обирайте будь-який товар за вигідними цінами.
У нас діє система знижок, а саме: при оптовому замовленні (від 3 од.) та постійним клієнтам, тож долучайся до когорти щасливих юзерів разом з d'électronique.

Слава Україні!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний

Схожі товари