Всі категорії
Додати товар

Косметичка

120 грн
Опис

Ми витворили нашу косметичку з думками про вас і ваші косметичні засоби. ⠀Це надійний, компактний і мегастильних аксесуар, який стане відмінним доповненням до рюкзака, де помада або пудра можуть легко загубитися або навіть пошкодитись. ⠀ З нашою косметичкою всі засоби будуть на місці, в цілості та збережені. ⠀Такий аксесуар, як косметичка, повинен бути максимально практичним. Тому ми сконцентрувалися на функціоналі: пропрацювали ергономічну форму, вибрали зручну застібку-блискавку, також подумали про немарку підкладку. Також в комплект до моделі додається змінний зап'ястний ремінець. Ми створили нашу косметичку з думками про вас і ваші косметичні засоби.
⠀Це надійний, компактний і мегастильних аксесуар, який стане відмінним доповненням до рюкзака, де помада або пудра можуть легко загубитися або навіть пошкодитись.
⠀ З нашою косметичкою всі засоби будуть на місці, в цілості та збережені.
⠀Такий аксесуар, як косметичка, повинен бути по максимуму практичним. Тому ми сконцентрувалися на функціоналі: пропрацювали ергономічну форму, вибрали зручну застібку-блискавку, також подумали про немарку підкладку.
Також в комплект до моделі додається змінний зап'ястний ремінець. KSTS04021

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Тканина
Стать:
Продавець
mishamako
Shoes
Київ
30% виконаних замовлень
Був

Схожі товари